Radio Simplu

Alegeri prezidențiale 2019! Ce a făcut Iohannis imediat după vot: Mesaj clar pentru români

Alegeri prezidențiale 2019! Mișcare interesantă a președintelui Klaus Iohannis iediat după ce a votat. Șeful statului a avut și un mesaj clar pentru toți românii.

Alegeri prezidențiale 2019! Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns la Liceul Jean Monnet din Capitală imediat după ora 9. Nu a venit singur la secți de votare. A fost însoțit de către cei din staff-ul său de campanie: europarlamentarii Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan, dar și Robert Sighiartău.

Imediat după ce a votat șeful statului a mers să-I salute și pe membrii celeilalte secții de votare. La Liceul jean monnet sunt amenajate două secții de votare.

“E o zi extrem de importantă pentru România și pentru mine personal. Vreau un viitor foarte bun pentru România și sper să primesc confirmarea că foarte mulți români vor acest lucru. Am votat pentru o Românie normală. Vă aștept la vot, dragi români”, a fost anunțul șefului statului înainte de a ieși din secția de votare.

Președintele Klaus Iohannis a câștigat primul mandat prezindețial la finalul lui 2014 după ce l-a învins categoric în turul 2 pe candidatul PSD, Victor Ponta. Azi și cel mai probabil peste două săptămâni Iohannis caută și al doilea mandat de cinci ani pentru Palatul Cotroceni.