Radio Simplu

Alege un copac care consideri că te reprezintă! Iată ce spune asta despre tine

Testele de personalitate sunt cunoscute în întreaga lume! O simplă imagine pe care o alegi poate să spună foarte multe lucruri despre tine! Îți sugerăm un test de personalitate simplu. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi un copac care consideri că te reprezintă. Nu sta prea mult pe gânduri și hotărăște-te repede.

TEI Este o mare plăcere pentru oameni să te aibă în preajma lor. Chiar şi când treci prin momente de nostalgie, natura ta împăciuitoare te face să fii o prezenţă agreabilă. Odată intrat(ă) în viaţa cuiva, cu greu mai ieşi din ea.

SALCIE Fire retrasă şi uşor timidă, eşti genul de personaj arătat cu degetul. Îţi pui întrebări, pui întrebări, dar nu găseşti răspunsuri, fapt care te poate duce în pragul unei depresii. Cel mai bine pentru tine ar fi să înveţi să trăieşti clipa şi să nu mai cauţi explicaţii pentru orice…

BRAD Siguranţă, prospeţime şi tinereţe – fiecare por al fiinţei tale emană o poftă de viaţă extraordinară. Ţii la felul tău de a apărea în lume, dar ştii să te îngrijeşti şi de nevoile sufletului. Cuvântul dat nu este, în cazul tău, niciodată încălcat.