Radio Simplu

Alege o piatră și află lucruri din destinul tău

Pietrele pretioase spun multe despre noi. Acestea definesc felul in care iubim sau acceptam suferintele in viata, iar unele dintre ele sunt talismane puternice: tin la distanta duhurile rele si saracia. Alege piatra pretioasa preferata in imagine si vezi ce spune aceasta despre tine.

Daca ai ales piatra numarul 1, adica diamantul, esti o persoana care cu greu poate fi manipulata. In general, tu esti cea care poate influenta oamenii prin simpla ta prezenta. Gratia ta, eleganta, sensibilitatea si modul in care interactionezi cu cei din jur cuceresc din prima.

Piatra numarul 2, safirul, dezvaluie, de asemenea, o serie de lucruri interesante despre constructia ta interioara. Esti o persoana ancorata in realitate, insa, marile tale satisfactii vin din trairile emotionale, sentimentale, nu din accederile in functii sau achizitionarea unor obiecte de lux.

Piatra numarul 3, rubinul, este aleasa in general de persoanele sofisticate, extrem de pasionale, greu de cucerit. Daca este piatra ta preferata, inseamna ca esti o persoana care are nevoie de foarte multe garantii atunci cand discuti cu cineva. Esti ciufuta de fel si nu iti plac declaratiile care nu sunt urmate de dovezi, de fapte.