Radio Simplu

Adrian Minune, gest fabulos pentru un paznic! Câți bani i-a dat doar pentru că i-a deschis portiera mașinii! VIDEO EXCLUSIV

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști de la noi din țară. Faima lui vine la pachet cu o listă lungă de beneficii, cel mai important dintre ele fiind sumele colosale de bani pe care le câștigă după fiecare cântare.

Adrian Minune a fost proprietarul unui Ferrari roșu până acum câțiva ani când a fost implicat într-un accident rutier. Imediat după, el și-a achizițonat tot un Ferarri, de data aceasta de culoare albă.

Marți seara manelistul a petrecut mai bine de cinci ore alături de niște prieteni într-un restaurant cu specific românesc. Bolidul de lux al lui Adi Minune a rămas în tot acest timp în fața localului din centrul Capitalei, atrâgând atenția trecătorilor. Oamenii s-au oprit pentru a observa de aprope bijuteria pe roți pe care o conduce cântărețul, iar unii chiar au încetinit mașinile pentru a filma și fotografia Ferrari-ul.

Adrian Minune, gest fabulos pentru un paznic!

Adrian Minune a părăsit în jurul orei unu localul în care fusese alături de câțiva cunoscuți. Un paznic din zonă s-a tot învârtit în jurul mașinii manelistului, în timp ce el își lua la revedere de la prieteni. În momentul în care artistul s-a dus spre mașină, paznicul i-a deschis portiera, ca unei adevărate vedete.

Adrian Minune nu a stat pe gânduri nicio clipă. A dus imediat mâna la portofel și a scos de acolo o bancnotă de 100 de lei pe care i-a oferit-o paznicului, o sumă mare dacă ne gândim ce salariu ar putea să aibă omul în cauză.

Se pare că manelistului îi place să facă fapte bune dezinteresat, el neștiind că era filmat.