Radio Simplu

Adrian a plecat la plimbare cu motorul şi nu s-a mai întors! Soţia lui a ajuns la locul accidentului şi i-a ascultat ultimele cuvinte

Un mesaj sfâşietor s-a viralizat pe reţelele de socializare! Bianca, o tânără proaspăt căsătorită, şi-a pierdut soţul într-un accident grav. Pe 5 august, soţul ei, Adrian, a ieşit să se plimbe cu motorul, de care era foarte pasionat. A fost ultima plimbare. A fost implicat într-un accident rutier şi s-a stins din viaţă.

Bianca a scris pe pagina sa un mesaj cutremurător! S-a putut bucura foarte puţin de căsnicia pe care a aşteptat-o toată viaţa.

Se pare că o şoferiţă în vârstă de 22 de ani nu i-a acordat prioritate lui Adrian, care se afla pe motocicletă, şi l-a lovit în plin. Tânărul a murit câteva ore mai târziu, la spital.
“Cu doua lui in urma 29 Iunie 2019) E dimineață. Deschid ochii și realizez: e ziua nunții noastre. Alerg spre fereastră și văd o zi însorită și frumoasă. Ce bine! Iată o zi în care totul o să fie perfect! De azi înainte, suntem doi soldați care merg mână în mână către destinația promisă!
Primul mesaj pe care îl primesc e de la tine dragul meu soț🤵🏼 “

Buna dimineața îngerașul meu iubit ! Astăzi o sa fie cea mai frumoasa zi din viața noastră! Te iubesc mult viața mea “ sunt cuvintele tale ce mi-au bucurat inima și mi-a luminat fata 🥰👰🏻! Nu pot sa uit acea zi minunata pentru noi! Cum mi-ai și zis “ Am avut nunta de vis “ ! Nu mai mai mult de o luna te-ai bucurat ca vei fi tătic, cât de fericit erai și câta grija aveai de mine…

Numai noi stim cât de Fericiți eram împreuna și nu ne mai săturăm unul de altul ! Pe data de 5 August 2019 după ce mai plimbat, mi-ai oferit ce vroiam, mi-ai facut o zi perfecta pana la ora 18:00. Iar așa cum tu aveai o placere nebuna pentru motocicleta ta oricât am încercat atunci sa te țin lângă mine tu mi-ai zis “ nu stau decât jumătate de ora și vin “ iar eu ți-am spus “ nu ma lasă singura iubire “ iar tu ai zis “ nu iubire, spăl motorul și vin !”

Acestea fiind ultimile cuvinte înainte de tragicul accident! La jumătate de ora sa fiu înștiințată ca soțul meu are accident! Pana nu am ajuns acolo eu am zis “ nu el , nu cred, el este cel mai bun, știe ce face, nu cred ca a greșit el cu ceva, nu cred ca ma lasă el singura acum , nu cred…” numai eu știu câte gânduri și trăiri am avut in acele momente !

Când ajung acolo sa mi se confirme ca e chiar el , soțul meu ! Atât te-am întrebat “ pui ești bine? “ și mi-ai răspuns cu jumătate de gura “ da, sunt bine” !

Eu totuși nu credeam ca mi se poate întâmpla așa ceva, după o zi perfecta sa am o veste atât de tragica, și încă nu cred, eu te aștept acasă așa cum ai zis . Chiar dacă a trecut mai mult de jumătatea de ora, nu te voi certa nu îți voi zice nimic, doar sa vi ! Nu voi uita ultimile cuvinte “ si eu te iubesc ! , și eu te iubesc ! “ și cel mai mult sufăr pentru ca ai fost conștient de ce se va întâmpla cu tine , și ca nu vei mai fi lângă mine … asta ma doare, ca știai”, a scris soţia lui Adrian.

În scurt timp, zeci de mii de oameni au distribuit mesajul Biancăi. Ea a vrut să tragă un semnal de alarmă pentru toţi oamenii.

“Iubiți-vă din tot sufletul si ori de câte ori greșit cereți-vă iertare! Așa am făcut noi și am avut o relație perfectă! Am avut respect și rușine atunci când unul din noi greșe ! Și orice faceți și unde mergeți sa fie cu Doamne ajuta”, a încheiat ea.