Radio Simplu

Adolescenții au lăsat-o pe J Lo cu ochii în lacrimi după dansul lor

Au început coregrafia legați la ochi, iar J. Lo a lăcrimat la finalul dansului.

Concurenții emisiunii World Of Dance, Sean și Kaycee au uimit publicul în premiera celui de-al doilea sezon, dar, dansul lor a fost atât de incredibil încât jurata Jennifer Lopez a rămas în lacrimi. Atunci când au vorbit despre moment, adolescenții au fost extremd e încântați.

Sean Lea, în vârstă de 15 ani și Kaycee Rice, în vârstă de 16 ani, au intrat pe scena concursului de dans World Of Dance cu o pasiune incredibilă și cu o coregrafie stelară.

În episodul premierei sezonului doi, perechea de juniori au câștigat inimile juriului din primele secunde ale dansului, atunci când erau legați la ochi, folosind melodia lui Khalod și a lui Marshmello, “Silence”.

Nu doar că au fost primiți cu brațele deschise de jurații Derek Hough, Ne-Yo și Jennifer Lopez, dar Jeniffer s-a chinuit să vorbească în timp ce își ștergea lacrimile de pe față.

Kaycee spune într-un interviu: „Acel moment când am terminat dansul, în sfârșit, ne-am îndepărtat bucățile de material de la ochi și am văzut reacția lui J. Lo și faptul că avea lacrimi în ochi… erau complet șocați, în special pentru că am primit o cantitate enormă de sprijin, iar reacțiile nu au fost nici pe departe ceea ce ne imaginam noi că vor fi.”

„Cred că acel sentiment automat pe care îl avem atunci când suntem lăudați este foarte neașteptat. În momentul în care am terminat dansul, ne-am simțit mai mult ușurați, pentru că ne-am dat seama că tot stresul a trecut, a adăugat Sean.

Scopul nostru suprem în competiție, încă de la început, a fost să ne portretizăm stilul nostru de a spune povești prin dans și de a avea un impact asupra publiculuiprin modul nostru de a dansa. A fost foarte frumos să vedem că toată lumea a înțeles ceea ce s-a întâmplat și că ne-au sprijinit.

Faptul că Jennifer a plâns și că a înțeles sincer ceea ce încercam să transmitem, asta a însemnat foarte mult pentru noi.”

Perechea, în mod evident, nu a fost capabilă să vadă majoritatea dansului, ceea ce nu doar că a îngreunat coregrafia în sine, dar a făcut-o și mai puternică.

Jennifer a spus: „ideea că nu suntem capabili să vedem într-o relație, dar că suntem atât de apropiați de cineva și să le permitem să ne intre la suflet… a fost superb!”

Sean și Kaycee au adăugat că faptul că și-au început dansul legați la ochi a adăugat mai multă presiune pe ei, mai ales că nu aveau de unde să țtie cum va reacționa publicul! Sean a spus: „a fost foarte înfricoșător. Eu mă panicam și Kaycee îmi făcea semne să mă calmez.”

Kaycee a adăugat: „legatul la ochi a fost cu siguranță riscant, dar, în același timp, a fost acel element care ne-a ajutat să spunem mai bine povestea dansului. A fost foarte greu și un risc pe care ni l-am asumat pentru că totuși este vorba despre emisiunea “World of Dance” și sunt foarte fericită că ne-a ieșit.”

Jennifer a vrut să le spună foarte calr celor doi dansatori că această coregrafie a atins un punct sensibil pentru ea.