Radio Simplu

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. Cum arată acum vedeta: “Ade, tu ești???”

GALERIE FOTO (4)

Adelina Pestrițu s-a afișat pe rețelele de socializare cu un look nou! Vedeta a publicat o serie de fotografii pe Instagram spre deliciul fanilor săi care au apreciat imediat noua sa apariție.

Adelina Pestrițu a postat poze e Instagram cu noul look. Bruneta a vrut să afle ce părere au admiratorii ei despre noua înfățișare. Adelina și-a păstrat lungimea părului, dar a optat pentru un breton des, tăiat asimetric.

Părerile fanilor au fost împărțite. Unii au lăudat-o: “Orice ți-ai face😍❤️ ești superbă oricum 😘 și da 💁🏼‍♀️😍 îmi place!”/ “Este extensie, sau chiar ți-ai făcut breton? Îți stă bine și cu breton” , iar alții au sfătuit-o să renunțe la idee: “Fără breton să nu faci asta niciodată😱”/ “Nu, fără breton 🙈😉”/ “Fără breton, păcat de chipul frumos pe care îl ai. Nu îl acunde sub un breton”.

Adelina Pestrițu și Virgil Ștebelea, părinți spirituali

Adelina Pestrițu și Virgil Steblea au devenit din nou părinți… desigur, spirituali! Într-un mesaj plin de iubire, vedeta a spus ce nume a primit micuța prințesă alături de care s-a fotografiat împreună cu soțul ei, dar și că aceasta a primit nota maximă din partea medicilor. La câțiva pași de proaspăta mămică, fosta prezentatoare TV a promis că îi va fi alături pentru totdeauna micuței sale finuțe.

“Vă anunțăm oficial că suntem din nou părinți. Spirituali, de data aceasta. 🥰Micuța Elissabeth s-a născut sănătoasă și a primit nota 10 la naștere. Abia așteptam să o creștinăm și să-i fim alături la bine și la greu o viață întreagă. ♥️ #parents #babygirl”este mesajul scris de Adelina Pestrițu pe contul ei de Facebook, dar și pe Instagram.