Radio Simplu

Adelina Pestrițu, în lacrimi! După ce a participat la E! People’s Choice Awards s-a închis în baie și a plâns în hohote

GALERIE FOTO (3)

Adelina Pestrițu a plâns când a ajuns la hotel, după ce a participat la E! People’s Choice Awards

Adelina Pestrițu a câștigat premiul Best Romanian Influencer 2019 și a participat la E! People’s Choice Awards, în Los Angeles. Frumoasa româncă a arătat spectaculos pe covorul roșu și a avut ocazia să întâlnească vedete cunoscute în toată lumea. Mai mult, s-a fotografiat alături de Kim Kardashian West și cântăreața Pink.

Adelina Pestrițu i-a făcut mândri pe fanii ei, are au recunoscut că au plâns de emoție când au văzut-o pășind pe covorul roșu. Frumoasa brunetă a fost asaltată de mii de mesaje frumoase pe pagina ei de Instagram și mulți dintre urmăritori i-au spus că sunt mândri de ea și, mai ales, că i-a făcut mândri că sunt români.
Adelina Pestrițu a plâns după ce a participat la E! People’s Choice Awards
Ajunsă înapoi în camera de hotel, Adelina Pestrițu a citit mesajele primite de la fani și nu și-a mai putut stăpâni emoțiile. A plâns când a citit ce i-au scris admiratorii ei și când a aflat cât de mult s-au bucurat oamenii pentru fericirea ei.

„Pentru ca vă citesc mesajele „Ne-ai făcut să ne simțim mândri că suntem români”, „Am plâns când te-am văzut pe Red carpet”

Vă mulțumesc. N-am cuvinte”, a scris Adelina Pestrițu pe pagina ei de Instagram.