Radio Simplu

Adelina Pestriţu i-a rupt turta fetiţei. Ce a ales Zenaida de pe tavă

GALERIE FOTO (2)

Petrecerile se ţin lanţ în familia Adelinei Pestriţu. După nunta de acum două săptămâni, bruneta şi proaspătul ei soţ au organizat un alt eveniment la care şi-au invitat familiile şi prietenii de suflet. Fetiţa lor Zenaida-Maria a împlinit un anişor, moment în care naşii aşa cum este tradiţia, i-au rupt turta. Petrecerea a strâns sub acelaşi acoperiş mulţi copii veseli, însoţiţi de părinţii lor care s-au simţit şi ei ca în copilărie părintre personajele de poveste care au animat atmosfera.

Weekend plin pentru Adelina Pestriţu. Sâmbătă (3 august) bruneta și soţul ei Virgil Șteblea au sărbătorit prima aniversare a micuţei Zeny, așa cum o alintă ei pe fetița lor. Zenadia Maria a fost în centrul atenţiei, naşii fiind cei care i-au şi tupt turta, aşa cum este tradiţia.

„Am celebrat-o pe micuţa noastră Zenaida-Maria. I-am rupt turta şi ne-am distrat într-un cadru restrâns cu oameni de suflet şi mai ales mulţi copilaşi veseli. Zeny s-a bucurat alături de prietenii ei şi Mickey şi Minnie, care n-au lipsit de la petrecere”, a notat Adelina Pestriţu.

Părinţii spirituali ai fetiţei i-au rupt cu această ocazie şi turta Zenaidei, iar după acest moment, micuţa a fost invitată să aleagă de pe tavă câteva obiecte. Fetiţei i-au făcut cu ochiul câteva produse de machiaj, pixul şi banii.

Ce mult s-a schimbat viaţa Adelinei Pestriţu în ultimul an
Adelina Pestriţu este o femeie împlinită. Este mamă şi a devenit recent soţie cu acte în regulă, totul derulându-se extrem de repede. Pe 3 august 2018, vedeta scria despre momentul venirii pe lume al fetiței ei: „Astăzi s-a întâmplat minunea. Ziua de 3 august s-a transformat dintr-odată, fără doar şi poate, în cea mai importantă zi din viaţa noastră. Zenaida-Maria a venit pe lume cu greutatea de 2,690 kilograme şi 49 de cm şi a primit nota 10! Este un sentiment pe care nu-l putem descrie în cuvinte, oricât ne-am strădui. Atât eu, cât şi Virgil ne simţim copleşiţi de trăiri nemaipomenite. Nu ne vine să credem că acum suntem o familie adevărată şi avem rol de părinţi pentru micuţa noastră răsfăţată şi adorabilă. Este tot ce ne-am dorit şi suntem recunoscători pentru că am fost aleşi să-i fim părinţi! Odată cu venirea ei pe lume, am realizat ce înseamnă cu adevărat să fii fericit şi împlinit şi am văzut ce se poate naşte din iubire”.

În urmă cu două săptămâni, Adelina şi Virgil s-au căsătorit religios. La nunta exotică, vedeta a purtat două rochii superbe.