Radio Simplu

Adelina Pestriţu aşteaptă cu braţele deschise Sărbătorile. „Anul trecut am fost internată cu fetiţa mea în spital”

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Mereu amabilă şi sociabilă cu oamenii care o iubesc, Adelina Pestriţu se află în topul vedetelor urmărite pe reţelele sociale.

Chiar dacă primeşte dragoste cât cuprinde din partea publicului său, trebuie să recunoaştem că cea mai mare realizare a Adelinei Pestriţu o reprezintă familia.

Adelina Pestriţu s-a căsătorit anul acesta cu tatăl fiicei sale, iar viaţa i s-a schimbat complet. Anul acesta cei doi vor petrece exact ca o adevărată familie alături de micuţa lor, iar Sărbătorile sunt aşteptate cu braţele deschise în casa vedetei.

Chiar dacă anul acesta este al doilea Crăciun din viaţa micuţei Zeny, ei bine, abia acum micuţa se va putea bucura aşa cum trebuie, asta pentru că, anul trecut, a fost intnrnată în spital.

Adelina Pestriţu a fost invitată la Star Matinal de la Antena Stars, unde a povestit că anul trecut a fost unul ceva mai delicat pentu ea şi familia ei, pentru că nu au putut să se bcuure de Sărbători aşa cum trebuie, din cauză că fetiţa s-a confruntat cu probleme de sănătate şi a fost nevoie să fie internată în spital. Acum, însă, totul este foarte bine, iar Moş Crăciun este aşteptat de toată familia.

„E primul an în care ne vom bucura cu adevărat de aceste Sărbători de iarnă. Au o magie, un farmec aparte. Când mergi prin mall te îndeamnă ceva să cheltui toţi banii de pe card. Anul trecut am fost internate în spital, pentru că am avut o mică problemă de sanătate, care a trecut repede. În vreo 6-7 zile, dar nu le-am simţit. Am avut brad, dar când te confrunţi cu orice mică problemă, deja parcă păleşte puţin din bucurie şi anul ăsta am zis că recuperăm. O să vină Moş Crăciun în carne şi oase”, a spus Adelina Pestriţă la „Star Matinal” de la Antena Stars.