Radio Simplu

Actrița de telenovele Angelica Rivera a făcut accident în casă. Ar fi fost beată când a căzut pe scări

Fosta primă-doamnă a Mexicului și cunoscuta actriță de telenovele Angelica Rivera a avut parte de un accident la reședința sa din Ciudad de Mexico.
Potrivit am.com.mx, Angelica Rivera ar fi fost beată în momentul în care a avut loc accidentul. Aceasta a înceract să urce scările, însă și-a pierdut echilibrul și a căzut. În urma accidentului, fosta primă doamnă a Mexicului a suferit mai multe răni la ochi, cap și mandibulă, fiind nevoie să fie operată de urgență.

Fiica vedetei, Sofia Castro, a publicat un mesaj pe contul ei de pe o rețea de socializare imediat după ce s-a aflat de accidentul suferit de Angelina Rivera. „Pentru toți cei care mă întreabă, mama mea este perfect în regulă. A avut un accident acasă, dar nimic mai mult. Totul este bine. Mulțumesc’, a scris Sofia Castro, fără a oferi mai multe detalii despre accidentul suferit de mama sa.

O sursă din apropierea familiei a dezvăluit pentru revista TV Notas că Angelica Rivera băuse cam mult înainte de accident. „Adevărul este că băuse cam mult cu ceva timp înainte de accident. Abia mai putea merge și când a ajuns acasă a căzut pe scări”, a declarat sursa respectivă.