Radio Simplu

Acesti baieti pur si simplu si-au construit propria piscina eleganta cu apa curenta

Sigur, construirea unui lucru pe care îl visezi nu necesită doar efort, ci și bani. La urma urmei, nimic nu este considerat liber în aceste zile. Cu toate acestea, acești oameni inventivi au reușit să-și creeze propria piscină în curte, cu propriile mâini și materiale indigene.

Au început proiectul prin crearea unei linii în care vor fi construite casa și piscina. Apoi au început să sapă în interiorul zonelor căptușite.

După ce au fost mulțumiți de adâncimea găurii pe care au creat-o, au început să toarne cimentul pe suprafața podelei și să-l răspândească peste toți pereții piscinei. Această faptă se realizează numai prin mâini fără echipamentul implicat. Curând, cei doi au reușit să acopere întreaga piscină cu ciment.

Au avut nevoie de o zi întreagă ca ei să termine, afara era foarte întunecat când au părăsit locația bazinului.

A doua zi, au început să pună culoarea în zonele desemnate. În mod surprinzător, nu au folosit deloc vopsea. Tot ce foloseau erau frunze și flori zdrobite! Cine ar fi crezut că astfel de lucruri pot fi posibile?

Dacă nu este destul de creativ, aici merge un alt geniu. Deoarece nu există o sursă directă de apă care să fie furnizată la piscină, cei doi bărbați au creat unul dintre ei. Deoarece în zonă exista o sursă de apă care curge în apropiere, ei au pus bucăți de bambus care leagă sursa de apă de piscină. Geniu, nu?

Cu aceasta, piscina are acum sursa nelimitata de apa curgatoare.

Apoi, cei doi au pus un mic pod din bambus, care poate fi folosit pentru a trece de la sol la centrul ridicat al bazinului.

Acum, tot ce au nevoie este ca piscina să se umple cu apă, astfel încât să se poată bucura de capodopera proprie a unei piscine.