Radio Simplu

Acest preot a devenit celebru pe internet, dupa ce s-a razgandit cand a vrut sa ajute un cersetor. Ce a facut cand si-a dat seama ca nu are marunt

Un preot din Polonia a reusit sa devina celebru pe retelele sociale, dupa ce un tanar l-a filmat in momentul in care a vrut sa ajute un cersetor, insa s-a razgandit si si-a vazut de drumul sau.

Mai exact, totul s-a intamplat in urma cu cateva zile, la un eveniment care a avut loc in Varsovia, in Polonia. La un moment dat, un preot care se afla si el la manifestatie, alaturi de alte mii de oameni, a vazut un cersetor si a vrut sa il ajute si sa ii dea bani. Si-a scos portofelul, dar cand s-a uitat in el probabil a observat ca nu are bancnote mai mici si s-a razgandit, desi cersetorul il urma indeaproape. Mai mult, imediat ce si-a pus portofelul la loc in buzunar, a realizat ca e filmat.

Asa i-a si revenit preotului la loc dorinta de a-l ajuta pe nevoias, pentru ca s-a dus inapoi langa acesta, dand dovada de generozitate spirituala. Asta deoarece pret de cateva secunde i-a vorbit cersetorului si i-a pus acestuia mana pe umar, cata vreme i-a spus mai multe cuvinte de duh. Imaginile au ajuns rapid virale, fiind distribuite de mii de ori, dupa ce au ajuns pe Facebook, potrivit presei poloneze si a celor de la Natemat.pl.