Radio Simplu

Această femeie îți va spune orice despre viața ta – trebuie doar să o întrebi

În copilărie toată lumea crede în miracole. Astăzi îți vom propune să te întorci în copilărie și să crezi din noi în poveștile cu prinți și cu prințese. Astăzi îți vom prezenta o vrăjitoare foarte înțeleaptă care știe foarte multe lucruri.

Imaginează-ți că te plimbi printr-o pădure foarte întunecată și bate un vânt foarte puternic. Dintr-odată se arată o lumină strălucitoare și tu te îndrepți spre ea. Apoi se face din ce în ce mai cald și în jur cântă păsărele.

Și vezi o poiană cu multe flori viu colorate. Acolo mai vezi și o femeie bătrână care te întreabă: ești gata pentru schimbări? Ți-am pregătit un cadou. alege-l pe cel care îți place mai mult. Vei afla mai tâeziu ce se află acolo.

Sacul rosu

Pentru tine în viață contează să primești multă iubire. De aceea dorrința ta se va îndeplini foarte repede. Vântul de primăvară va aduce schimbări de bine, trebuie să fii gata pentru ele.

Sacul cu panglica verde

Tu te bucuri de fericire în liniște. Oricine merită acest lucrru, dar nu mai mult decât tine. Să nu o aștepți însă pentru că nu va veni din senin.

Sacul din iută

Mai repede decât crezi ți se vor îndeplini cele mai arzătoare dorințe. Ai grijă pe care le alegi pentru că vor fi doar trei.

Sacul cu fir auriu

Vei avea parte de mult noroc care te va însoți peste tot. Orice vei începe se va termina cu bine.

Sacul verde

Vei avea parte de cele mai puternice emoții indiferent de ce ți se va întâmpla.