Radio Simplu

Aceasta este cea mai secretoasa zodie!

Aceasta zodie tine multe secrete si nu vrea sa isi impartaseasca cu cei din jur ideile si sentimentele, chiar daca sunt persoane apropiate. Are o teama imensa de a fi ranita, asa ca prefera sa isi tina gandurile ascunse. Nu se lasa dusa de nas si pune mult accent pe rationalitate.

Ii plac banii si da dovada de materialism in majoritatea cazurilor. Nu este deloc o zodie cu dare de mana si, in secret, se gandeste cum sa faca mai multi bani, gasind in acelasi timp si modalitati de a economisi.

Nu sta foarte bine la capitolul relatii, ba chiar ii este foarte greu sa stabileasca relatii cu alte persoane. Nu este foarte sociabila si detesta atunci cand cei din jur ii pun intrebari si incearca sa afle cat mai multe.

Isi mascheaza foarte bine adevaratele sentimente, asa ca nu stii niciodata daca trairile pe care le afiseaza sunt veritabile sau nu. Oricum nu ii place sa vorbeasca despre asta. Daca o sa o intrebi ceva despre personalitatea ei, o sa iti dea un raspuns evaziv, iar in sinea ei deja se simte iritata pentru ca esti prea curios.

Din cauza secretomaniei de care da dovada, iti da impresia ca nici intr-o mie de ani nu vei ajunge sa o cunosti cu adevarat.

Daca nu te-ai prins pana acum, cea mai secretoasa zodie este Capricornul! Firi timide si tacute, nativii acestei zodii sunt inconjurati mereu de o aura de mister. Tocmai aceasta personalitate enigmatica este cea care ii face atractivi.

Bine ancorat in realitate si perfectionist, Capricornul da dovada de ambitie si lupta pana la capat atunci cand isi doreste ceva cu adevarat.

Tine foarte multe secrete, intrucat considera ca oamenii l-au ranit de-a lungul timpului asa ca prefera sa isi tina adevarata fata ascunsa si sa se destainuie doar in fata unei persoane care a reusit in totalitate sa ii castige increderea. Insa increderea Capricornului nu este foarte usor de castigat.

Poate sa tradeze cu usurinta, in special pe plan amoros, unde nu are foarte multe scrupule, mai ales ca se gandeste ca toti oamenii insala si ca daca face el asta primul, nu va avea de suferit.

Barbatului Capricorn nu ii place sa se ataseze de cineva si prefera relatiile pasagere. Va stii intotdeauna sa se concentreze suficient de mult pe viata profesionala in asa fel incat sa nu simta lipsurile din viata amoroasa.

Femeia Capricorn cucereste prin eleganta si nu le permite usor barbatilor sa ii intre pe sub piele. Inainte de a se implica intr-o relatie, isi analizeaza cu foarte multa atentie potentialul partener, iar numai cand este sigura ca a gasit ce cauta isi va arata sentimentele.

Loading...