Radio Simplu

Accident grav sâmbătă dimineaţa. Trenul a lovit în plin un călător

GALERIE FOTO (2)

Un bărbat a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost lovit de un tren de persoane, la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Jucu, județul Cluj.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul feroviar s-a produs sâmbătă dimineață, pe secția de cale ferată 401, la kilometrul feroviar 5+907 metri, în zona unei treceri la nivel cu calea ferată din localitatea Jucu, județul Cluj.

Bărbatul a fost lovit de trenul Regio 14435, care se deplasează pe relația Cluj Napoca – Sighet.

În urma impactului bărbatul a murit.

O maşină a căzut într-o râpă de 10 m şi apoi a luat foc


Accident teribil în această dimineață în județul Vaslui. O mașină a căzut într-o râpă, mai bine de zece metri, iar la scurt timp a luat foc. Cele trei persoane care se aflau în autoturism s-au salvat în ultima clipă.
Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale în localitatea Pogana, din judeţul Vaslui, la un accident rutier în care au fost implicate trei persoane și un autoturism.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au găsit un autoturism răsturnat pe cupola într-o râpă adâncă de cel puțin zece metri.

Autoturismul răsturnat se află într-o poziție instabilă, astfel că intervenția a fost una foarte dificilă.

În momentul producerii accidentului rutier, în autoturism se aflau trei persoane, doi bărbați și o femeie. Până la sosirea echipajelor de intervenție, cei doi bărbați au reușit să se autoevacueze, în cele din urmă aceștia reușind să o scoată și pe femeie, care se afla în stare de inconștiență.

Imediat, autoturismul a luat foc în urma scurgerilor de combustibil și a producerii unui scurtcircuit la instalația electrică. Incendiul a fost lichidat de pompierii bârlădeni, după care, victimele au fost scoase din râpă.

Femeia a fost transportată în stare de inconștiență la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal „Elena Beldiman” Bârlad. Ceilalți doi bărbați au refuzat transportul la o unitate medicală de urgență.