Radio Simplu

Accident grav pe DN1, o persoană a murit pe loc. Traficul a fost complet blocat

O persoană a murit şi o alta a fost rănită grav, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Sibiu.

UPDATE! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Sibiu, traficul rutier pe DN1 (E68) Brașov – Sibiu s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unui accident în care au fost implicate un camion și o autoutilitară, circulația fusese oprită total la kilometrul 291+900 de metri, în afara localității Bradu. Evenimentul s-a soldat cu decesul a două persoane (din autoutilitară) și s-a produs, potrivit primelor date, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil umed.

O persoană a murit şi o alta a fost rănită grav într-un accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 1, în zona localităţii Bradu din judeţul Sibiu, după ce un TIR şi o autoutilitară s-au ciocnit frontal. Traficul este blocat complet.

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, un accident rutier grav s-a produs pe DN 1, km. 291+900m, în zona Fântâniţa Haiducului, unde un autotren de transport lemne (fără marfa) s-a ciocnit frontal cu un microbuz.

O persoana din microbuz a murit şi o alta rănită grav. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a anunţat că a trimis patru echipaje SMURD şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare pe DN 1, în zona localităţii Bradu, la un accident rutier produs între un TIR şi un microbuz.

Acolo se află şi un echipaj SAJ. Traficul este complet blocat.