Radio Simplu

A văzut o mireasă mascată stând singură în parc, lângă valiză. Când a plecat a lăsat în urmă un bilet în care explica totul. După ce l-a citit a început să plângă. Uite ce se întâmplase cu femeia

GALERIE FOTO (2)

Ceva foarte misterios și interesant s-a petrecut în Toronto.

O mireasă mascată, cu identitatea necunoscută, a fost văzută prin tot orașul. Femeia al cărei nume nu este cunoscut, lăsa bilete prin întregul oraș, mai ales în cafenele și în piețele orașului. A fost văzută de mai mulți locuitori care, fascinați, i-au făcut câte o poză și au pus-o pe Twitter.

Câțiva oameni i-au citit biletele și au aflat motivele șocante din spatele misterului său. Oamenii speculează că mireasa mascată încearcă să realizeze acțiuni prin care să condamne violența domestică, abuzul de alcool și substanțe interzise.

Un profesor care realiza un documentar pe stradă a văzut scrisoarea pe care a lăsat-o femeia în urmă și a citit-o, iată câteva fragmente:

,,Te-aș fi iubit pentru totdeauna. Ți-am fost partener de viață prin multe urcușuri și coborâșuri. Trebuie să ne iubim întâi pe noi pentru a putea iubi cu adevărat și pe altcineva, iar eu sunt înfometată, dragostea mea.” Scrisoarea se termina cu o metaforă: ,,Lotusul se ridică din nămol și întuneric – și tu o poți face. Scutură-te de prietenul numit numit băutură, pentru a trăi. Te iubesc.”

Părerea generală este aceea că biletele sunt de fapt mărturii ale experiențelor de viață ale miresei, deși alții cred că femeia pur și simplu joacă teatru.