Radio Simplu

A sunat la 112 şi a spus că e răpit! Bărbatul a fost găsit sub masa iubitei

După ce şi-a alertat mama şi sora că a fost răpit şi sechestrat, un bărbat din Argeş a fost găsit sub masa iubitei sale.

Echipajele de poliţie şi de jandarmerie l-au căutat pe Marius Micu, un bărbat din Argeş, în peste 50 de case după ce şi-a alertat familia că a fost răpit şi sechestrat. Acesta a fost văzut ultima dată în urmă cu o săptămână, când, după concediul medical plecase voluntar de acasă.

Având în vedere că bărbatul părăsise din proprie iniţiativă domiciliul, oamenii legii au pornit căutările după apelul telefonic primit din partea mamei sale. Marea surpriză pentru poliţişti a fost când l-au găsit pe acesta sub masa iubitei sale, o femeie de 47 de ani.

Bărbatul va fi amendat în urma alarmei false
„Cel în cauză şi-a sunat sora alarmând-o că s-ar afla într-un loc necunoscut unde nu ar fi lăsat să plece. În acest timp se ascundea în locuinţa unei femei de 47 de ani din aceeaşi localitate cu care bărbatul avea o relaţie. Este pasibil de sancţiune contravențională, amenda prevăzută pentru alarmarea falsă fiind cuprinsă între 1500 şi 5000 de lei”, a anunțat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș.

Potrivit organelor de poliţiei, după ce l-au audiat ore în şir, bărbatul a recunoscut că aşa zisa răpire a fost doar o înscenare, cauzată de o datorie de circa 25.000 de lei de care voia să scape în acest mod.

sursa: spynews.ro