Radio Simplu

A pus pe Facebook pozele cu fata asta frumoasă, au distribuit foarte mulți, îi cucerise. Dar când le-a spus adevărata identitate a tinerei li s-a făcut rău: „Cum s-a întâmplat?” Uite cine era fata și ce făcuse el

Mulți oameni folosesc machiaj pentru a arăta mai bine. Câteodată le poate lua unor femei chiar și ore întregi pentru a deveni mai atractive pe cale artificială. În cea mai mare parte a timpului, efectul machiajului depinde de calitatea acestuia, dar și de capacitatea artistului de a ,,spori frumusețea”.

Această fată frumoasă a devenit virală imediat ce un tânăr a pus pe Facebook aceste imagini. Privește mai atent aceste imagini și pregătește-te să fii șocat!

Internautul Jayson Jay Joven a distribuit pe pagina sa de Facebook imagini cu o fată care este machiată complet, are părul perfect și mai are și un zâmbet superb. Dar ceea ce oamenii de pe Facebook nu știau era că fata din poze era chiar Jayson!

Aparent circula o provocare pe Facebook, iar tânărul a decis să îi dea curs și să se deghizeze în fată. Prietenii lui au fost confuzi! Arată mult mai bine în rolul de femeie decât multe alte femei!

În caz că vă întrebați cum arată fără machiaj și perucă, iată: