Radio Simplu

A pus 4 felii de roșie într-un ghiveci plin cu pământ! Ce s-a întâmplat după 10 zile

A pus 4 felii de roșie într-un ghiveci plin cu pământ! Am crezut prima oară că este o glumă. Ce s-a întâmplat după 10 zile:

Cei mai multi dintre noi ar dori sa creasca fructele si legumele preferate chiar acasa. Macar este mai ieftin si stii cu siguranta ce consumi. Cu toate acestea, inceputul poate fi unul dificil, daca nu ai mai facut asta niciodata.

Insa iti aratam cu poti creste chiar si tu rosiile. Uita de semintele costisitoare si destul de greu de intretinut intrucat au nevoie de multa apa, lumina si mai ales o gradina destul de mare. O metoda excelenta este cea de mai jos, dar si inedita in acelasi timp.

Poti pune mai multe felii de rosii intr-un ghiveci, dupa care le acoperi cu un alt strat de ingrasamant si astepti. Prin folosirea feliei de rosie cu tot cu seminte in ele, acestea au sanse maxime sa se dezvolte.

Trucul genial la care nu s-a gandit aproape nimeni pana acum a fost postat pe Youtube de un pasionat de gradinarit. La scurt timp videoclipul a devenit viral si probabil multi dintre cei care l-au vazut s-au decis sa-i urmeze exemplul.