Radio Simplu

A născut o fetiță, dar peste câteva zile a aflat că e din nou însărcinată! La prima ecografie părinții și medicii au fost șocați, așa ceva nu se poate întâmpla! Când au văzut ce avea femeia în ea, s-au închinat!

GALERIE FOTO (3)

Aflarea faptului că ești însărcinată este un moment diferit. De obicei acum părinții încep să facă planuri: care va fi numele bebelușului, cum va arăta camera lui, și altele. Însă această femeie a aflat că este însărcinată la doar o săptămână după ce a născut o fetiță sănătoasă, însă nu știa că va primi șocul vieții la prima ecografie.

Becky John a fost foarte fericită când a aflat că va fi din nou mămică. Ea mai avea o fată în vârstă de 9 ani atunci când a dat naștele celei de-a doua fiice. Însă când Becky și soțul ei au aflat că vor avea un nou copil au fost șocați, însă erau entuziasmați că vor avea două fete atât de apropiate ca vârstă.

Cei doi erau fericiți la prima ecografie, dar ce au văzut medicii a uimit pe toată lumea. Femeia mărturisește: „M-am tot holbat la ecran, ca să mă conving.” John era însărcinată cu tripleți și urma să nască patru bebeluși în 11 luni, ceea ce este un caz unic, mai ales că este extrem de rară conceperea tripleților pe cale naturală.

Însă copiii ei erau speciali într-un mod unic: fuseseră concepuți fiecare dintr-un ovul diferit, și existau trei placente diferite. În cele din urmă Becky a născut trei copii frumoși și sănătoși: Ryan, Phoebe, și Raya, un băiat și două fete.

Iată mai multe imagini cu această familie unică: