Radio Simplu

A jucat-o pe Nikki Newman în „Tânăr și neliniștit” timp de 40 de ani. Cum arată, în prezent, actrița Melody Thomas Scott

GALERIE FOTO (3)

La începutul acestui an, actrița Melody Thomas Scott a împlinit 40 de ani pe micile ecrane, în rolul lui Nikki Newman, personaj-cheie în soap opera ”Tânăr și neliniștit”. Într-un interviu care marca evenimentul, actrița recunoștea că timpul a trecut zburând și că e fericită că face parte din acest proiect.

În același interviu, Melody a recunoscut că, în 1973, a fost cât pe ce să nu accepte rolul lui Nikki Reed, căci fusese ofertată cu un sitcom. Agenta ei a fost cea care a convins-o să accepte acest rol: ”Mi-a spus că e vorba doar de 3 ani. Și am ascultat-o, slavă Domnului! Și 3 ani s-au transformat în 7, 9 și uită-ne aici, după 40 de ani”.

Melody a apărut, până acum, în peste 11600 de episoade și a scris istorie cu personajul ei, făcând parte din distribuția originală a serialul de televiziune. Astăzi, actrița are 63 de ani și nu mai arată, desigur, așa cum o făcea în primii ani de filmări. Cu toate acestea, starul a rămas la fel de frumoasă și grațioasă, bucurându-se o siluetă ca trasă prin inel.

Cât despre viața privată, actrița a ajuns la cel de-al treilea mariaj. Acesta din urmă pare să fie și cel mai fericit și longeviv, Melody fiind căsătorită încă din 1985 cu producătorul Edward J. Scott. Cei doi au o familie numeroasă, având fiecare câte un copil din câte un mariaj anterior, dar și o fată împreună.

Loading...