Radio Simplu

A găsit pe un site un iPhone 6S nou la prețul bombă de 900 de lei, așa că l-a comandat instant! Era fericit când i-a venit coletul, dar după ce a deschis cutia a început să urle! Ce era înăuntru

Un bărbat din China a trecut printr-o întâmplare care l-a făcut să urle de supărare. El a povestit pe Facebook și prietenilor prin ce a trecut pentru ca să nu pățească și ei același lucru.

Omul a comandat de pe un magazin online necunoscut și cam suspect un iPhone S6, deoarece prețul era incredibil de mic: 230 de dolari, în loc de 800, prețul lui normal, mai ales că pe site scria că este și nou.

Ceea ce i-a dat puțin de bănuit a fost că nu a putut plăti ramburs, ci doar online, dar a trecut peste suspiciune, cu gândul la chilipirul pe care îl face.

Coletul i-a ajuns acasă peste o săptămână, dar când a deschis cutia a început să urle, în loc de telefon era… O CLĂTITĂ!

Se pare că astfel de cauzuri există cu miile, omul avertizează: dacă vedeți o ofertă prea bună pentru a fi adevărată, probabil chiar așa și este!