Radio Simplu

A fost nevoită să-și înceapă viața de la zero, așa că a construit cea mai tare casă pentru ea și cei 4 copii ai săi, dar asta nu e tot!

Va prezentăm astăzi o poveste care ne-a impresionat profund. La finalul acestui articol ve-ţi fi de acord cu noi: Viaţă bate Filmul! Această femeie, mama a 4 copii, a făcut ceva atât de extraordinar încât a impresionat mii de oameni.

După relaţii abuzive, două căsnicii icheiate din cauza violenţei domestice şi după ce a fost urmărită de un bolnav mintal (ştim, este greu de crezut că toate acestea i se pot întâmplă unei singure persoane) s-a hotărât să–şi creeze propriul destin şi să le ofere copiilor ei un nou început.

Totul a început când a trecut pe lângă o parcelă de teren unde era o casă dărăpănată însă cu fundaţia intactă. A făcut un împrumut în banca, s-a uitat la zeci-sute de tutoriale pe internet şi s-a apucat de contruit, ajutată de copii.

Au învăţat cum să instaleze o schelă, cum să toarne fundaţia şi încet dar sigur au ridicat o casă de 325mp cu 5 dormitoare, un garaj, o magazie şi o căsuţa în copac spre încântarea mezinului familiei.

„Eu şi copii mei aveam nevoie de un nou început„.

„Îmi era ruşine şi teamă! Copii mei erau traumatizaţi şi le lipsea încrederea în sine„.

Aşa că toată familia (mama şi copii cu vârste de 17 ani, 15 ani, 11 şi 2 ani) s-au hotărât să–şi construiască propria casă, asta şi pentru că nu-şi permiteau să cumpere una la gata.

Nu aveau experienţă sau cunoştinţe în materie de construcţii dar asta nu i-a oprit.

Folosindu–se de un împrumut în banca pentru materiale şi tutoriale pe internet, au reuşit.

În timp ce învăţau să ridice schele…

Să toarne ciment…

Să aşeze bolţarii…

Şi cum să lucreze eficient, împreună.

Ei au învăţat şi cum să refacă o familie destrămată.

Şi încet dar sigur…

Au ridicat o casă de 325mp cu 5 dormitoare, un garaj, o magazie şi o căsuţa în copac.

Iar familia a fost mai puternică că niciodată!

Au trecut 8 ani de atunci!

Copii au crescut mari şi independenţi!

„Copii mei pot face orice! Au încredere în propriile forţe iar asta este un lucru incredibil!”