Radio Simplu

A fost filmat de colegii lui pe ascuns. Mișcările de dans ale meseriașului au ajuns virale

Nu contează ce faci pentru a te întreține în această viață – atâta timp cât ești un om corect și demn. În orele noastre grele și obositoare de muncă avem nevoie de o puază de la monotonia zilei. Poate tocmai de aceea, pentru anumite persoane, cea mai bună parte a zilei este atunci când caută acea cafea perfectă, sau când merg la prânz într-un loc nou, sau când fac o farsă unui coleg.

Fiecare face ceva care să îi detensioneze și să îi facă să se simtă mai bine. În timp ce aceste lucruri par simple și nesimnificative, reprezintă momentele care îi ajută pe majoritatea să depășească tensiunile și problemele de la locul de muncă, păstrându-și zâmbetul pe buze. Stiți ce se spune: un angajat fericit este un angajat productiv.

Acesta este și cazul acestui angajat cu totul și cu totul special. Tony Restivo este un meseriaș de 43 de ani din Toronto, Canada, care pune gresie. Lui Tony îi place să se asigure de faptul că toți colegii lui se vor simți bine atunci când sunt în preajma lui. Metoda sa? Le oferă un dans special cel puțin o dată pe zi. Poate că vă întrebați dacă asta funcționează cu adevărat, dar gândiți-vă cum v-ați simți dacă un coleg v-ar dansa în acest fel în fiecare zi.

În ce fel? Într-unul extrem de amuzant. Unul dintre colegii lui Tony a reușit să-l înregistreze în timp ce făcea unul dintre dansurile lui speciale, pe una dintre melodiile Arianei Grande, iar soția lui Tony, Sandy, s-a gândit că este o idee bună să încarce imaginile în mediul online pentru a fi văzute de toată lumea și bine a făcut. Filmulețul a luat internetul cu asalt și a fost vizionat de milioane de ori, fiind atât de discutat încât artista însăși a postat imaginile pe conturile sale de social media.

Trebuie să recunoaștem că ne simțim mult mai bine atunci când vedem aceste imagini. Lui Tony îi face plăcere să danseze și îi face plăcere să înveselească atmosfera de la locul de muncă, ceea ce ar trebui să facem cu toții. Nu sunt mulți bărbați cărora le place să danseze bine și care au o asemenea mișcare de șold.

Lui Tony nu doar că îi face plăcere, dar se și pricepe, punctând fiecare notă în parte cu o mișcare specială. Cine spune că orele pe care le petrecem la locul de muncă trebuie să fie plictisitoare? Nimeni!

Tony este exemplul perfect pentru toți care se lasă apăsați de stresul din timpul orelor de muncă, oamenii care uită să se relaxeze și care nici nu mai știu să râdă, să glumească sau să aprecieze o veste bună. Acele ore pe care le petrecem încordați și nefericiți nu vor mai fi recuperate niciodată și nu vor reprezenta cele mai importante amintiri ale noastre.

Așadar, dacă avem ocazia, poate că ar trebui să urmăm și noi exemplul lui Tony și să facem ceva care i-ar bucura pe colegii noștri – fie că este vorba despre un dans, o prăjitură sau un banc foarte amuzant.