Radio Simplu

A fost dată afară cu fiica sa din casa în care locuiau și a fost nevoită să se mute într-un container. Toți cei care îi calcă pragul rămân fără cuvinte când văd ce are în interior

Să fii o mamă singură este extrem de trist, mai ales dacă nu ai o situație financiară mult prea bună. Iar unele femei pur și simplu nu concep să se despartă de copiii lor, oricât de grea ar fi viața lor. O femeie este o adevărată eroină pentru fetița ei.

Lulu este o tânără din Argentina care a decis că trebuie să își continue educația pentru a avea o viață mai bună pentru ea și pentru fetița ei.

Pentru că nu avea o slujbă stabilă și nu își mai putea plăti ratele la casă, aceasta a fost dată afară din locuință și s-a trezit pe drumuri alături de fiica ei.

Așa că a fost nevoită să stea într-un container, care i-a devenit imediat casă. Femeia era nevoită să se împartă mereu între serviciu și studii, așa că a ales să învețe mai mult, pentru a se angaja la un loc de muncă mai bine plătit.

Și pentru că acel container era gol, Lulu a început să strângă diverse piese de mobilier care erau aruncate la gunoi, pentru a-și decora noua locuință. Adunate la un loc, toate obiectele valorează aproximativ 4000 de dolari, însă acum aceasta a transformat containerul care aducea lucruri din China într-un adevărat paradis.

Lulu are o bucătărie funcțională, are ferestre și o izolație bună a locuinței, astfel că în sezonul rece fetița ei nu are de suferit.

„Când nu ai bani, doar devii creativ”, a spus Lulu, care a construit toată casa din materiale reciclate.

Așa a reușit să găsească lucruri într-o stare de funcționare bună, să îi facă fiicei o cameră de joacă improvizată și să aibă un dormitor spațios și primitor.

Containerul de transport maritim a oferit doar 160 de metri pătrați, însă Lulu a decis că ea și fiica ei au nevoie de mai mult spațiu Așa, aceasta și-a construit noul dormitor pe o remorcă platformă uzată.

Toți cei care îi calcă pragul sunt uimiți de ce a putut să realizeze femeia într-un timp atât de scurt.