Radio Simplu

A fost crescuta de rude, la tara, intr-o saracie lucie. Tatal ei a parasit-o si a plecat in tara lui, iar dupa ce i-a murit mama, vedeta a ramas singura pe lume. „Deseori se intampla sa am paduchi sau raie…”

Nadine a dezvăluit detalii mai puțin știute din trecutul său. Frumoasa mulatră a trebuit să îndure multe greutăți în copilăria sa, dar și jigniri și ironii dure venite din partea celor din jur.

Nadine, în vârstă de 41 de ani, a trăit într-o sărăcie lucie, s-a chinuit mult să aibă ce pune pe masă și a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru a ieși la liman. Puține persoane știu că artista, după decesul mamei sale, pe când avea doar 6 ani, a fost trimisă într-un centru de plasament. Tatăl său a părăsit țara mutându-se definitiv în Congo, iar Nadine rămăsese în grija bunicii care nu o putea întreține. Ulterior a fost luată de acolo de o mătușă, însă viața sa s-a schimbat din rău în mai rău: „Sărăcia îmi ajunsese la os.

Am avut ani de zile în care nu exista săptămână în care să nu mă duc să cer un ou sau o pâine, iar vecinii nici să nu deschidă. Nu-mi permiteam să cumpăr haine, să plătesc biletele la trenuri, pentru a merge în ţară, la festivaluri, şi m-am angajat. Aveam 13 ani. Am făcut curat în curţile oamenilor, adunam iarba. Pentru a face nişte bani, am fost vânzătoare la metrou. Oamenii mă priveau cu dispreţ fiindcă, deseori, se întâmpla să am păduchi sau râie şi ei să-şi ferească copiii de mine“, – a mărturisit Nadine în emisiunea Iulianei Marciuc, „Destine ca-n filme“, difuzată pe TVR 2.

Nadine, pe numele său întreg Nadine Emilie Voindrouh, a debutat în muzică odată cu Școala vedetelor, în anul 1995, însă o bună perioadă de timp s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și din tară. Timp de șase ani, până în 2009, Nadine a fost plecată în America unde a urmat cursuri de actorie, însă pentru a se întreține a fost nevoită să fie dădacă, ospătăriţă, curier și bucătăreasă pentru petreceri private. Cu un an înainte să se întoarcă în țară, sora lui Nadine, Ana, s-a sinucis. În anul 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoş Apostolescu cu care are un fiu, pe nume Noah, în vârstă de opt ani.