Radio Simplu

A făcut poza asta într-un autobuz și a postat-o pe Facebook, dar când și-a dat seama ce se întâmpă de fapt, i-au dat lacrimile. Uite de ce acești bărbați se țineau de mână

GALERIE FOTO (2)

Dacă aș fi într-un autobuz, iar cineva ar încerca să mă ia de mână, cu siguranță aș fi surprinsă și m-aș întreba cine e persoana și ce vrea de la mine.

Godfrey Cutto, de 21 de ani, s-a urcat în autobuz, când un om complet străin s-a așezat lângă el, l-a luat de mână și l-a ținut strâns pe tot parcursul drumului.

Un alt pasager a imortalizat momentul și a pus poza pe Facebook. În scurt timp, fotografia a fost distribuită de 14.000 de ori.

Este evident că băiatul a fost foarte surprins de gestul pasagerului de lângă el, dar a decis să îl lase în pace și să nu-i spună nimic. Ba mai mult, băiatul i-a permis acestuia să-și pună capul pe umărul lui.

Godfrey și-a dat seama că omul are nevoi speciale și a vrut doar să-l ajute.

„I-am dat voie, ce puteam să fac? Uneori nu trebuie să te gândești doar la tine și e important să pui nevoile altor oameni deasupra nevoilor tale”, a declarat băiatul.

Nu a trecut mult timp, când o rudă a omului din autobuz a văzut cum s-a purtat Godfrey cu bărbatul de lângă el și i-a mulțumit pentru bunătatea lui.

Omul care s-a așezat lângă Godfrey se numește Robert și are un ușor handicap mental. Robert l-a luat de mână pe Godfrey din clipa în care s-a urcat în autobuz pentru că a vrut să se simtă în siguranță în timp ce mergea în timp spre casă.