Radio Simplu

A făcut cumpărături de peste 3.000 de euro în timp ce dormea! „Nu mi-a venit să cred ce am comandat”

O femeie britanică în vârstă de 37 de ani, mamă a trei copii, a descoperit că a făcut cumpărături în valoare de peste 3.400 de euro, în timp ce dormea.

Femeia, Kelly Knipes, din orașul englez Basildon, aflat în comitatul Essex, s-a trezit în mai multe dimineți cu chitanțe online pentru obiecte pe care le-a cumpărat fără să conștientizeze, în timp ce dormea.

Într-o zi, femeia s-a trezit cu un camion în fața casei ei, pentru a-i fi livrat un teren de baschet din piese de plastic. Doar că ea habar n-avea că a comandat așa ceva.

Între alte lucruri pe care femeia le-a cumpărat în timp ce dormea se numără: cantități enorme de dulciuri, frigidere, mese, precum și cărți despre tehnici de predare, deși ea nu este cadru didactic.

Kelly Knipes a fost nevoită să returneze toate produsele pe care le-a cumpărat în timpul somnului. Ea le-a achiziționat cu ușurință online, deoarece datele contului ei bancar erau stocate în telefonul ei mobil.

Femeia a început să facă cumpărături în timpul somnului în urmă cu șapte ani, după ce a devenit pentru prima dată mamă. Atunci, ea a fost diagnosticată cu o tulburare numită parasomnie. Anterior, în copilărie, Kelly Knipes era somnambulă.

Kelly Knipes, care suferă de diabet, nu a cerut ajutorul medicilor după ce și-a descoperit tulburarea atipică, deoarece la vremea când a aflat era o mamă singură și îi era teamă să nu își piardă copilul.

Însă, după ce s-a căsătorit și a devenit mamă a încă doi copii, acum în vârstă de trei și patru ani, starea ei de sănătate s-a înrăutățit. Toți copiii ei ar avea unele dizabilități.

„Întrucât am trei copii cu dizabilități, toți medicii mi-au spus că mi se întâmplă să fac cumpărături în timpul somnului deoarece sunt foarte stresată”, a spus Kelly Knipes.

Femeia a scăpat de întreg coșmarul prin intermediul unui tratament numit CPAP (presiune pozitivă continuă la nivelul căilor respiratorii). Kelly Knipes susține că „și-a recăpătat viața” în acest fel, reușind, în sfârșit, să se odihnească și să scape de comportamentul atipic în timpul somnului.

Loading...