Radio Simplu

A cantat o melodie despre fostul sau iubit si a facut juriul sa lacrimeze

Nu stiu sa citesc in stele, nici sa ghicesc ghioc si cu atat mai putin sa-mi zaresc sortitul in zatul cafelei sorbite in zorii diminetii. Insa simt dragostea in suflet, iar optimisul imi patrunde pana in maduva oaselor atunci cand stiu ca vesti bune stau in drumul vietii.

Ieri am inceput o saptamana in care dragostea ne pandeste la fiecare colt de strada… iubirea surade strengar asteptand sa ne trimita sageti in suflet.

Cele mai emotionante citate despre viata si iubire. De ce este dragostea singurul lucru de care nu ne saturam

“Uneori este de ajuns sa fii langa cineva. Nu ai nevoie sa il atingi. Nici macar sa vorbiti. Un sentiment trece de la unul la altul. Nu esti singura.” ( Marilyn Monroe)

„Singurul lucru de care nu ne saturam este dragostea. Si singurul lucru pe care nu il oferim indeajuns este dragostea.” (Henry Miller)

„Stii ca esti indragostit atunci cand nu vrei sa adormi, pentru ca in sfarsit realitatea este mai frumoasa decat visele tale.” (Dr. Seuss)

„Trebuie sa dansezi ca si cum nimeni nu s-ar uita, sa iubesti ca si cum nu vei fi ranit niciodata, sa canti ca si cum nimeni nu ar asculta si sa traiesti ca si cum ar fi raiul pe pamant.” (William W. Purkey)

„Intunecimea nu poate sa alunge intunecimea: numai lumina poate. Ura nu poate sa alunge ura: numai iubirea poate.” (Martin Luther King Jr.)

„Este mai bine sa fii urat pentru ceea ce esti, decat sa fii iubit pentru ceea ce nu esti.” (Andre Gide)

Cele mai emotionante citate despre viata si iubire. Cum prinzi curaj atunci cand iubesti profund

„Nu absenta iubirii, ci absenta prieteniei este cea care face casniciile sa fie nefericite.” (Friedrich Nietzsche)

„A fi iubit profund de cineva iti da putere, in vreme ce a iubi profund pe cineva iti da curaj” (Lao Tzu)

„Exista doua forte de baza care ne motiveaza in viata: frica si iubirea. Cand ne temem, ne dam inapoi din fata vietii. Cand suntem indragostiti, ne deschidem fata de tot ceea ce viata ne poate oferi cu pasiune, entuziasm si acceptare. Trebuie sa invatam sa ne iubim pe noi insine mai intai, in toata gloria noastra si cu toate imperfectiunile.

Daca nu ne putem iubi pe noi insine, nu ne putem deschide complet fata de abilitatea de a-i iubi pe ceilalti sau fata de potentialul de a crea. Evolutia si toate sperantele pentru o lume mai buna se afla in curajul si deschiderea inimii a celor care imbratiseaza viata.” (John Lennon)

„Fiecare inima fredoneaza un cantec, incomplet, pana cand o alta inima ii sopteste inapoi. Cei care doresc sa cante, intotdeauna gasesc o melodie. La atingerea unei persoane iubite, oricine devine poet.” (Platon)

„Dragostea nu inseamna a privi unul inspre celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie” (Antoine de Saint-Exupery)

Cele mai emotionante citate despre viata si iubire reprezinta intotdeauna o inspiratie pentru cei care le citesc, servindu-le ca ghid de reusita in viata.