Radio Simplu

7 actori care vor avea roluri în filme celebre transformate. Numai Tom Hardy cât face

Timpurile se schimbă, iar ideile pentru filme bune devin tot mai puține în fiecare an. Cu toate acestea, mulți regizori recurg la metoda „ieftină” – ei recuperează clasicul. Astfel de povești de film vor fi întotdeauna populare.

În plus, ele pot fi retușate în ceea ce privește realitățile moderne și pot obține un rezultat unic și chiar nou.

Am aflat cine va juca personaje de film foarte celebre și îndrăgite în versiuni similare ale filmelor populare. Să fiți gata să fiți surprinși.

1. Charlie’s Angels

Noii „Îngeri” vor fi vedeta Kristen Stewart, din „The Twilight”, Naomi Scott de la „Mighty Rangers” și Ella Balinska.

2. Man in Black: International

În noua versiune a Man in Black, Tessa Thompson și Chris Hemsfort, care joacă rolul principal în filmul Marvel Thor: Ragnarok, vor reapărea în duet. De data aceasta vor juca rolurile unor agenți care controlează activitățile pământești ale străinilor.

3. Fonzo

Tom Hardy va apărea într-un rol nou în noua versiune a dramei „Fonzo”, bazată pe faimoasa peliculă „Scarface”.

4. Pet Sematary

O adaptare proaspata a lucrarii lui Stephen King va fi interpretată de Jason Clark, care a devenit faimos pentru rolul sau in filmul „Everest”, precum si John Lytgow si Amy Symetts.

5. Joker

Joaquin Phoenix, care a jucat rolul împăratului roman în „Gladiatorul”, va juca rolul lui Joker în filmul cu același nume, care va fi lansată în 2019.

6. Hellboy

David Harbor, pe care spectatorii îl cunosc din rolul șerifului în seria TV „Lucruri foarte ciudate”, va juca demonul din lumea interlopă în remake-ul „Hellboy”.

7. Game of Thrones

Cea mai populară serie modernă va primi un remake de comedie în 2019. Angus McFadien este aprobat pentru rolurile principale, pe care spectatorii l-au putut vedea în seria „Turning: Washington Spies”, și Armando Gutierrez.

Loading...