Radio Simplu

6 modalități prin care să-l faci să aibă ochi doar pentru tine

Atunci când te uiți în ochii lui simți că vrea să fii doar a lui. Vă doriți ca această pasiune pe care o simțiți unul pentru celălalt să nu se termine niciodată și să aveți o relație lungă și extrem de fericită.

Lucrurile nu merg mereu atât de bine cum ne dorim noi pentru că începem să ne obișnuim cu partenerii noștri și devenim practic, o familie. În acel moment, atracția nu mai este la fel de intensă ca la început. Trebuie să cunoști câteva modalități prin care să-l faci să se gândească în permanență doar la tine:

1. Acceptă-ți fizicul exact așa cum este

Bărbaților le plac femeile care se iubesc pe sine și sunt încrezătoare în atractivitatea lor. Dacă i te plângi mereu cu privire la lucrurile care nu îți plac la tine, chiar dacă el te vede perfectă, va începe și el să fie atent la defectele tale. Dacă nu ești mulțumită cu felul în care arăți și nu ai ce face în privința asta, încearcă să ții aceste sentimente pentru tine.

2. Partenerul tău trebuie să fie prioritatea ta dar nu întregul tău univers

Deși ești într-o relație și sunteți foarte apropiați, viața ta trebuie să se separe la un moment dat de a lui și să ai propriile tale preocupări. Nu e niciodată indicat să depinzi din orice punct de vedere de altă persoană, mai ales din punct de vedere emoțional.

Sunteți doi adulți, nu părintele și copilul. Nu aveți nevoie unul de celălalt, ci vă completați unul pe altul. Veți ajunge să aveți probleme foarte mari pentru că dorința pe care o simțiți unul pentru celălalt va dispărea.

3. E important să arăți bine dar nu exagera cu grija asta

Deși nu o spun, bărbaților nu le plac deloc femeile care petrec ore întregi pentru a-și alege o singură rochie, care stau în baie toată ziua pentru a-și prinde părul perfect în coadă, care se machiază în multe straturi indiferent dacă e zi sau seară și femeile care umblă încărcate de bijuterii.

4. Nu-i da impresia că te interesează banii lui mai mult decât el

Încearcă să te bucuri și atunci când îți face cadouri mici, nu numai atunci când te scoate la un restaurant scump sau îți face cadouri sofisticate. Bărbații detestă să fie apreciați doar pentru portofelul lor. Demonstrează-i că te interesează persoana lui, că îl iubești pentru cine e și nu datorită venitului său.

5. Nu vorbiți despre trecutul sentimental al fiecăruia

Chiar dacă te întreabă câte persoane au existat în viața ta înainte să începi o relație cu el, încearcă să dai un răspuns oarecum evaziv, ca să nu dai prea multe detalii. E un răspuns care poate afecta negativ relația voastră, așa că ține trecutul tău pentru tine.

6. Igiena personală trebuie să fie o prioritate pentru tine

Deși cu toții cunoaștem importanța igienei personale, trebuie să știi că bărbați apreciază enorm de mult femeile cu pielea fină, cu părul curat și aranjat, a căror respirație e proaspătă, iar pielea lor miroase excelent.