Radio Simplu

5 vedete cunoscute în toată lumea care afirmă că nu și-au făcut nicio operație estetică

Intr-o perioada in care numeroase vedete se lauda cu operatiile estetice pe care si le fac, exista si anumite celebritati care au surprins prin declaratiile lor.

Acuzata de un medic plastician ca a apelat la chirurgia estetica pentru a-si imbunatati aspectul fizic, Jennifer Lopez a negat acest lucru, declarand ca: „Nu am facut nici o operatie estetica”.

Pe lista celor care sustin ca nu trecut pragul medicilor esteticieni se numara si Kim Basinger, Isabella Rossellini, Jodie Foster, Kate Beckinsale si Kate Winslet.

„Esti cea mai frumoasa femeie si asa vei fi mereu. Pielea ta, fara nici o imbunatatire estetica, ma inspira si pe mine sa procedez la fel”, a fost mesajul postat de Ireland Baldwin pentru mama sa, Kim Basinger.

„Imbatranesc, asta se intampla oricui. Nimic nu poate opri acest progres. Nu vreau sa imbatranesc cum vrea lumea doar pentru a fi un exemplu. Imbatranesc asa cum e normal”, a declarat Isabella Rossellini.

„Este impotriva moralitatii mele, felului in care parintii mei m-au crescut. Nu imi voi face niciodata operatii estetice. Sunt actrita, nu vreau sa-mi inghete expresiile pe fata”, a marturisit si Kate Winslet.