Radio Simplu

5 semne clare că este îndrăgostit de tine chiar dacă nu ți-o spune direct

Barbații pot fi câteodată imprevizibili. Practic, nu poți înțelege pe deplin care sunt sentimentele partenerului sau ce are în minte acesta.

Este interesat de tine

Daca un barbat te iubeste cu adevarat e interesat de toate activitatile tale. El te va intreba despre activitatile tale de zi cu zi si va fi un bun ascultator.

El va fi interest de ce se intampla in viata ta si va prezenta un mare interes chiar si pentru detalii. El isi va manifesta interesul in legatura cu tot ce crede ca ar trebui sa stie.

Suna frecvent

Un mare semn care arata ca te iubeste cu adevarat este felul in care el te suna dea lungul zilei precum si frecventa. Barbatii nu raspund la telefon si multe femei se plang ca acestia nu dau telefon inapoi. Un barbat cu adevarat indragostit cu siguranta ca va suna inapoi.

Te prezinta familiei lui

Rolul familiei e mereu unul important in relatie. Daca barbatul insista sa te prezinte familiei lui, e un semn clar ca e interesat de tine. Doar daca barbatul considera ca nu ai loc in familia lui nu te va invita acasa la el sa ii cunoasca familia.

Un alt semn promitator care arata ca e intersat de tine este acela in care planuieste o intalnire sa ii intalnesti familia sau cand doreste sa o intalneasca pe a ta.

Scuze comune

Cand un om isi face timp in programul lui incarcat pentru o femeie, e clar interesat de aceasta. Daca barbatul simte ceva si este serios in mod clar el va gasi timp sa il petreaca cu aceasta chiar daca are mult de lucru.

Una dintre cele mai comune scuze pentru ca un barbat sa nu se intalneasca cu o femeie este acela ca are mult de lucru. E o logica foarte simpla ca atunci cand un barbat iubeste o femeie isi va gasi timp sa se intalneasca cu ea.

Viitorul vostru impreuna

Fii o buna ascultatoare mai ales cand el vorbeste de viitor. Observa daca te include si pe tine in planurile lui de viitor. Daca foloseste “noi” poti sa fii sigura ca faci parte din viata lui.

Fiecare femeie e incantata cand isi aude iubitul despre momentele frumoase pe care probabil le vor imparti in viitor.