Radio Simplu

Cinci semne ca se vede cu alta, desi sustine ca nu e adevarat

Ai sentimentul ca te minte in fata? Ai intuit faptul ca nu e tocmai fidel, dar nu esti sigura pe premonitiile tale? Iti dezvaluim in continuare cateva dintre semnele care iti arata ca nu e tocmai atat de onest precum pretinde ca e.

Iata la ce trebuie sa fii atenta pentru a-ti da seama daca se intalneste si cu alta femeie, desi sustine ca e curat ca lacrima:

E obsedat de telefonul lui

Isi tine non-stop telefonul cu el, inclusiv cand merge la baie, si are grija ca nimeni sa nu ii vada mesajele pe care le primeste. Isi schimba des parolele conturilor de socializare si are grija sa vorbeasca despre respectarea intimitatii reciproce.

Nu te lasa sa il vizitezi

Sunteti impreuna de ceva timp, dar va vedeti doar la tine sau in oras. Niciodata la el acasa. E posibil sa fie adevarat atunci cand spune ca imparte garsoniera cu fratele mai mare sau ca nu e renovata si ca nu o sa iti placa, insa atentie mare daca situatia se prelungeste la nesfarsit. S-ar putea ca adevarul sa fie altul, mult mai dureros.

Nu-ti raspunde o noapte intreaga la mesaje

Obisnuiti sa vorbiti seara la telefon sau pe chat, sa va povestiti ce ati facut intreaga zi si sa va spuneti Noapte buna! Doar ca sunt seri in care nu da niciun semn de viata. De ce oare? Poate ca-ti va spune ca a iesit cu baietii la o bere. OK! O data, de doua ori, dar daca aceste iersiri se inmultesc si mai observi si ca a doua zi e super atent si pasional, e foarte probabil sa vrea sa ascunda ceva.

Evita sa te duca in anumite locuri

Gaseste tot felul de scuze sa nu mergeti in anumite locuri, mereu aceleasi. Ba ca nu-i place mancarea chinezeasca, dar de fapt comanda mai mereu acasa, ba ca nu se simte bine in localul X fiindca e prea mare galagia, in schimb, acasa si in masina asculta muzica la volum maxim. Daca evita in mod constant sa iesiti impreuna, ar putea fi o problema.

Munceste exagerat de mult

A inceput brusc sa lucreze peste program, ba chiar sa calatoreasca mai mult spunand ca este trimis in delegatii. E posibil sa fie adevarat, insa urmareste cu atentie incoerentele in povestile pe care le spune, greselile pe care le face. S-ar putea sa descoperi lucruri neplacute.