Radio Simplu

5 lucruri pe care le faci dimineața care te fac să te ÎNGRAȘI. Nu le mai face și tu

Recunosc că nu sunt o împătimită a sportului, dar de nevoie și din dorința de a fi un exemplu pozitiv pentru copiii mei încerc să fiu cât mai activă. Am făcut sport și în sarcină și asta m-a ajutat să am un tonus bun, să ameliorez durerile de spate și să am o naștere mai ușoară.

Pilates-ul îmi place cel mai mult și de cele mai multe ori merg la antrenamente însoțită de Alesia care ne dă clasa tuturor. În timp ce eu răsuflu cu greu în încercarea de a face exercițiile corect, Alesia face roata de 5 ori, se lasă în șpagat și face și podul.

De aproape un an face gimnastică de două ori pe săptămână și asta ajutat-o foarte mult să își consume energia și să fie într-o formă foarte bună. Face uneori niște mișcări de mă lasă cu gura căscată.

Tot timpul a făcut activități extrașcolare și am dus-o și la teatru și la echitație și la jazz, înot, dar până acum gimnastica e singurul club la care a rămas pentru mai mult timp. În vara o să înceapă iar să meargă la înot. Mă bucur că e o fire sportivă și că nu se dă înlături de la nimic, chiar dacă asta se mai lasă cu haine rupte și semne de bună purtate pe tot corpul.

A învățat de la o vârstă mică să se plimbe cu bicicleta, trotineta și pe role și acum se descurcă foarte bine cu toate. Nu sunt o mămică foarte panicată, am lăsat-o să încerce diferite activități pentru că pe măsură ce sunt mai mici, copiilor le e mult mai ușor și sa învețe și să nu se lase descumpăniți de micile eșecuri.

Cad, se lovesc, se ridică și o iau de la capăt. E important să perceapă sportul ca pe o distracție și nu ca pe ceva ce trebuie să facă pentru că așa e bine. Chiar mă bucur că nici Alex, nici Alesia, și sper că nici Nicholas, nu mă moștenesc și lor chiar le place să facă sport. Alex și Alesia nu au foarte multe activități împreună pentru că au programe diferite, dar din când în când se mai plimba cu bicicleta în parcul de lângă casa noastră și Alesia se supără dacă o lasă în urmă.

Ea e foarte atașată de el și ar vrea să stea tot timpul cu el și mereu îmi spune că îl iubește pe Bibi, dar înțelege că nu are timp să se joace cu ea. :))