Ne gasesti pe

Radio Simplu

5 alimente excelente pentru eliminarea grăsimii abdominale

Pentru a reduce grăsimea abdominală, trebuie să consumi 500-600 de calorii în fiecare zi și să mănânci tipul potrivit de alimente. Prin urmare, ar trebui să urmezi o dietă care include alimente care ajută la scăderea grăsimii de pe abdomen într-un mod sănătos.

Dacă ai o rutină zilnică de exerciții, îți recomandăm să incluzi aceste opțiuni alimentare care te vor ajuta la reducerea grăsimii abdominale. Nu vei fi dezamăgit după ce vei citi aceste idei, deoarece acestea sunt delicioase și ușor de pregătit.

Nu este necesar să faci lucrurile într-un mod radical, ci să începi să incluzi aceste opțiuni și să faci mai multă mișcare este mai mult decât suficient.

Suc de lămâie pentru a scădea grăsimea de pe burtă

Începe ziua cu suc de lămâie. Pe lângă că te ajută să scapi de grăsimea în exces, lămâia detoxifică corpul. Amestecată cu apă caldă, ajută la întărirea ficatului și la arderea grăsimii din jurul taliei.

Ingrediente

1 lămâie

1 pahar de apă caldă

Cum se prepară?

Toarnă sucul de lămâie în paharul de apă caldă și amestecă bine.

Bea această băutură pe stomacul gol în fiecare dimineață.

Acest lucru va accelera metabolismul pe tot parcursul zilei.

Sucul de lămâie cu piper

În timp ce dimineața poți bea sucul de lămâie cu apă caldă, mai târziu în zi poți bea un alt pahar de suc de lămâie după ce adaugi unele ingrediente care ajută la arderea grăsimilor. Poți bea acest lichid după prânz sau înainte să te culci. Nu este nimic rău dacă îl bei de două ori pe zi.

Ingrediente:

4 linguri de suc de lămâie

un sfert de linguriță de pulbere de piper negru

o linguriță de miere

un pahar de apă caldă

Adaugă sucul de lămâie, piperul și mierea în apa fierbinte, apoi amestecă bine.

Bea sucul de lămâie tot odată.

Include fasolea în dieta zilnică pentru a reduce grăsimea abdomenului

Potrivit Școlii de Sănătate Publică din Harvard, sursele de proteine ​​slabe cum ar fi fasolea ajută organismul să mențină aportul de grăsimi saturate la un nivel sănătos.

Fasolea te ajută să ai un abdomen plat, nu numai datorită proteinei sale slabe, ci și datorită diverșilor săi compuși sănătoși, incluzând fibrele solubile. Datorită indicelui său scăzut de glicemie, boabele sunt digerate la o rată mai lentă, menținându-vă senzația de sațietate mai mult timp. Fasolea este bună și pentru diabet și bolile cardiace.

Deci, ce tipuri de boabe și câte dintre ele vă vor ajuta să pierdeți grăsimea abdominală?

Toate și orice tip de fasole poate ajuta la lupta împotriva obezității, în special împotriva grăsimii din zona abdomenului.

fasole albă

fasole roz

fasole roșie

fasole neagră

fasole pinto

linte

năut

Câtă fasole să mănânci zilnic?

Nu mai mult de o ceașcă de fasole în fiecare zi. Clătește bine înainte de utilizare. Dacă înmoi boabele, spală-le bine înainte de înmuiere și încearcă să nu arunci apa când gătești boabele.

Care sunt modalitățile de a consuma fasole?

În salate, sosuri, garnituri, coapte, brioșe, sendvișuri, tacos, toasturi, supe sau ca un fel de mâncare principală. Ele pot fi întregi sau zdrobite, reci sau calde.

Înlocuiește pâinea prăjită pentru micul dejun cu fasole și mănânc-o cu ouă.

Fă sos salsa amestecând fasole neagră cu roșii, boabe de porumb, piper, suc de lămâie, ulei de măsline, ierburi și condimente.

Pregătește hummus, făcut din năut, ca ingredient principal. Merge foarte bine întins pe pâine, ca o gustare rapidă și sănătoasă.

Fă brioșele, pâinea, prăjiturile etc. folosind făină de fasole.

De asemenea, poți utiliza făină de fasole neagră ca agent de îngroșare pentru sosuri.

Înlocuiește cartofii piure cu fasole.

Utilizează un pat de ierburi pentru a aroma fasolea albă atunci când mănânci pui sau pește la grătar.

Mănâncă supe simple de fasole.

Inventează-ți propriul mod de a mânca fasole în fiecare zi. În plus, este o sursă bogată de fier și proteine.

Castravetele ajuta la reducerea burții

Castravetele este o mâncare de vară ideală, dar ceea ce este interesant este că, de asemenea, este un aliment excelent de ardere a grăsimilor. Dieteticianul Elizabeth Somer, în cartea sa „Nutriția pentru femei”, sugerează modalități de a scăpa definitiv de kilogramele în plus.

Ea spune că castraveții au un conținut bogat de sulf și siliciu. Aceste minerale ar putea fi motivul pentru care castraveții ard grăsimi.

Castraveții au, de asemenea, un conținut ridicat de apă și, prin urmare, acționează ca diuretice care împiedică burta să se umfle. Inflamația poate da o impresie de abdomen cu grăsime. Când adaugi lămâie, devine o hrană superioară pentru a arde grăsimea, deoarece lămâile stimulează excelent metabolismul și conținutul lor ridicat de acid ajută la descompunerea grăsimilor.

Adaugă aceleași alimente cu conținut scăzut de calorii pe parcursul zilei. Da, castraveții conțin aproximativ 96% apă și sunt doar aproximativ 45 de calorii într-un castravete întreg.

Modalități de a mânca castravete pentru a reduce grăsimea burții

Adaugă un castravete feliat la micul dejun

Mănâncă salată de castravete în fiecare zi la prânz.

Adaugă un strop de suc de lămâie, piper, sare sau oțet și câteva ierburi plus ulei de măsline pentru a face o delicioasa salată de castravete.

Ia un castravete cu tine oriunde te duci: la birou, școală sau alte locuri în care adesea trebuie să petreci perioade mai lungi de timp.
Mănâncă migdale pentru a scăpa de grăsimea abdominală

Unul dintre superalimentele care luptă împotriva obezității sunt migdalele. Migdalele sunt bogate în grăsimi bune. Cum se face că migdalele reduc grăsimea de pe abdomen?

Motivul este că sunt o sursă puternică de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi magneziu, proteine, vitamina E și fibre. Când mănânci suficientă proteină, dezvolți masă musculară, care la rândul ei ajută la arderea grăsimilor.

Fibrele sunt bune nu numai pentru digestie, ci și pentru a da senzația de plinătate care te face să nu mai exagerezi cu mâncatul. Grăsimile monosaturate sau grăsimile bune din migdale ajută nu numai la scăderea în greutate, ci și la reducerea indicelui de masă corporală (IMC).

Acest lucru a fost stabilit printr-un studiu publicat în Jurnalul Internațional al Obezității și Tulburări Legate de Metabolism. Această hrană are multe alte avantaje, pe lângă că este un miracol pentru reducerea obezității.

Este, de asemenea, bun pentru boli de inimă și diabet, deoarece nu numai că reduce colesterolul rău din artere, dar, de asemenea, stabilizează zaharul din sânge.

Deci, poți mânca fără griji migdale în fiecare zi. Dar amintește-ți că orice exces este rău. Mănâncă o mână de migdale, 10-20 de migdale pe zi, dar nu mai mult de atât. Nu mânca chipsuri acoperite cu zahăr sau sare.

Modalități de a mânca migdalele pentru a reduce grăsimea burții

Înmoaie 6-8 migdale în apă peste noapte. Mănâncă-le primul lucru dimineața. Dacă bei apă cu lămâie dimineața, așteaptă aproximativ 30-40 de minute înainte de a mânca migdalele înmuiate.

Adaugă migdale la micul dejun. Mănâncă clătite, amestec de fructe, fulgi de ovăz sau chiar cereale pentru micul dejun, combinate cu lapte de legume.

Consumă migdale pe post de gustare atunci când simți foame.

Adaugă-le în salate.

Bea ceai verde pentru a pierde grăsimea de pe abdomen

Ceaiul verde este un excelent stimulator pentru metabolism. Produce, de asemenea, căldură în interiorul corpului, în afară de stimularea oxidării grăsimilor. Compusul de ceai verde numit galactatul epigallocatechin (EGCG) ajută la stimularea arderii grăsimilor.

De fapt, o descoperire interesantă despre ceaiul verde este indicată în Journal of Agricultural Food, care spune că ceaiul verde funcționează la nivel genetic. Nu numai că se pare că declanșează genele care te ajută să pierzi în greutate, dar, de asemenea, împiedică formarea de celule grase noi.

Ingrediente:

1 linguriță de frunze de ceai verde

1 ceașcă de apă fierbinte

1 linguriță de miere (opțional)

Cum se prepară?

Pune frunzele de ceai în ceașcă.

Toarnă apa fierbinte în ceașcă.