Radio Simplu

4 Forme Ale Piciorul Care Relevă Secrete Despre Personalitatea Ta

Si forma piciorului poate spune o multime de lucruri despre personalitatea fiecareia dintre noi. Trebuie doar sa stim sa interpretan totul cum se cuvine. Aici venim noi in ajutor! Urmareste desenele de mai jos si explicatiile si afla lucruri noi despre tine, pe care poate nu le-ai stiut pana acum.

Piciorul patratos

Caracterizat printr-o armonie iesita din comun a degetelor. Toate sunt egale din punct de vedere al lungimii si creeaza impresia de patrat in momentul in care le studiezi. Se mai spune despre acest tip ca este „piciorul de taran” si este „detinut” in general de persoane carora le place sa se gandeasca bine inainte de a lua o decizie. Sunt practice si de incredere.

Piciorul „flacara”

Este piciorul la care al doilea deget este mai inalt decat toate celelalte. I se mai spune piciorul „de foc” sau „de grec” si este al persoanelor active, sportive, creative si care se entuziasmeaza cu usurinta. Ii incurajeaza si sustin pe cei din jur si sunt foarte implicati in tot ce se intampla in jurul lor. De aceea, se streseaza repede si usor.

Piciorul comun

Este piciorul in care degetul mai mare este cel mai inalt, iar restul se micsoreaza gradual, dupa el. I se mai spune „piciorul roman” si este detinut de cei care sunt echilibrati, extrovertiti si dornici sa invete mereu lucruri noi. Adora sa calatoreasca, de aceea se mai spune ca au picioare „de calator”.

Piciorul incalecat

Degetele de la acest picior se catara unele peste altele si stau foarte inghesuite. Piciorul are linii fine, este delicat si i se mai spune „de apa” sau „de egiptean”. Cei care tin foarte mult la viata lor privata si tin multe secrete sunt detinatorii acestei forme. Sunt, in plus, impulsivi si li se schimba rapid starea.