Radio Simplu

4 aprilie 2020. Se deschide portalul 4.4.4! Mesaje puternice intr-un an 2020 de vibratie 4

4 aprilie 2020 se anunta a fi o zi importanta. Este a 4-a zi, din a 4-a luna a unui an de vibratie 4. Primim mesaje puternice din Univers. Sunt lectii importante de invatat.

Semnificatia numarului 4

In numerologie si astrologie, numarul 4 este simbolul fundatiei. In astrologie, casa numarul 4 este casa radacinii, a bazei, a fundatiei. Este casa familiei, a oamenilor de care esti legat si care sunt importanti pentru tine. Este locul in care iti incarci bateriile cu energie.

Aceeasi energie o simbolizeaza si vibratia 4 din numerologie. Numarul 4 reprezinta oamenii din jurul tau, alaturi de care construiesti, fata de care esti recunoscator. De asemenea, numarul 4 reprezinta puterea interioara, integritatea, onestitatea.

In tarot, 4 este corespondentul cartii Imparatul. Aceasta carte simbolizeaza o figura paterna, autoritara. Imparatul este la conducere, este idolul pe care vrei sa-l imiti. Impartul este cel care cladeste.

In aceasta zi incepi sa constientizezi mai mult lucrurile pe care trebuie sa le sarbatoresti, pentru care trebuie sa fii recunoscator. Energia numarului 4 stabilizeaza, construieste, ceeaza o noua baza.

Aprilie este la randul ei o luna aglomerata. In aprilie este Pastele, sarbatoarea Invierii si a renasterii. Natura revine la viata si ea! Totul renaste si infloreste!

Numarul ingerilor 444

4 aprilie 2020 este ziua in care se deschide un portal puternic. Ingerii vin sa te ajute. Cere-le sa te indrume, sa te asiste pe drumul tau. Numarul 4 reprezinta cele 4 elemente, cele 4 directii sacre, iar 444 amplifica energia lui. 444 transmite semnalul intrarii intr-un al nivel de acensiune.

Tot in acesta zi are loc un aliniament perfect intre Jupiter si Pluto, in Capricorn. Vei simti mai multa putere personala, o mai mare capacitate de concentrare, o dorinta mai puternice de a reusi sa-ti indeplinesti visurile. Ambitia generata de ego, este domolita de nevoia sufletului de a merge pe calea destinului.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE SFATULPARINTILOR.RO