Radio Simplu

2019: Un an greu pentru trei zodii. Cine sunt ghinioniștii zodiacului

Anul 2019 este un an dificil pentru trei zodii. Despartiri, neintelegeri, probleme la locul de munca, toate acestea vor cadea pe capul acestor ghinionisti ale horoscopului.

Iata care sunt aceste zodii:

Taur

Situatiile conflictuale apar una dupa alta. Nici nu apuci sa iesi dintr-o disputa ca intri intr-alta.

Va fi dificil in anul care vine sa iti sustii punctele de vedere. Iti va lipsi de multe ori diplomatia, ceea ce iti va ingreuna si mai mult relatiile cu cei din jur.

Evita povestile de amor in lunile iunie si iulie. Nu sunt deloc potrivite pentru o relatie sentimentala, intrucat riscul sa te desparti la scurt timp este major.

Fecioara

Iti va lipsi altruismul, puterea de intelegere a celor din jur, care te vor vedea drept o persoana foarte egoista.

Trebuie sa fii foarte atenta sa nu faci greseli la locul de munca pentru a evita neintelegerile. Prima jumatate a anului este caracterizata si de un amestec derutant de perioade bune si neplacute in dragoste.

Apar neintelegeri din cauza banilor, dar si un sentiment puternic de posesivitate din partea partenerului. Daca esti singura, te simti confuza si nu prea stii cum vrei sa se petreaca lucrurile.

Balanta:

Unele persoane si chiar unele lucruri te tin pe loc din evolutia ta.

Viata ti se poate complica dupa ce prin preajma apare o fosta iubire care isi revendica dreptul, statutul, iar tu nu stii ce sa faci ca sa o indepartezi.

Daca esti singura, vei cauta iubirea in special in mai si in iunie, dar fara mare succes.

Sunt chiar sanse sa suferi mult la acest capitol. La job vei avea de muncit din greu, iar eforturile tale nu se vor bucura de aprecieri pe masura. Iar cu banii, abia te descurci de la o luna la alta.