Radio Simplu

10 Remedii Pentru Călcâiele Crăpate – Vezi cum poți face cu ingrediente din casă

Te simti jenata sa iti papucii jos in public datorita crapaturilor pe care le ai pe calcaie? In timp ce ne petrecem foarte mult timp avand grija de fata noastra, picioarele noastre sunt in cea mai mare parte ignorate. Este tocmai aceasta lipsa de ingrijire si de igiena care duc la aparitia acestor crapaturi in calcaie. Daca asa ti se intampla si tie, noi te putem ajuta.

Bucataria ta este plina de produse uimitoare cu valoare medicinala care pot sa trateze multe afectiuni din viata de zi cu zi, printre care se afla si problema calcaielor crapate. Noi o sa iti oferim 10 remedii direct din bucataria ta pentru a te ajuta sa obtii acele calcaie perfecte pe care le meriti.

Apa de gura Listerine si otet

Ce trebuie sa faci:

Trebuie sa pregatesti un amestec format dintr-un pahar apa de gura Listerine, un pahar de otet alb si doua pahare de apa

Lasa-ti picioarele la inmuiat in acest amestec timp de 15 minute

Scoate-ti picioarele din acest amestec si freaca-le folosind o piatra ponce pentru a indeparta pielea moarta

Clateste cu apa curata

Curata-te cu un prosop si apoi foloseste o solutie hidratanta

Cat de des: repeta acest proces in fiecare zi pana cand ti se vindeca calcaiele

De ce functioneaza: Apa de gura Listerine contine thymol si alcool, care ajuta in lupta impotriva ciupercii de pe unghii, in vindecarea calcaielor crapate, la calmarea pielii si in tratarea negilor. Acizii blanzi din compozitia otetului pot sa inmoaie pielea uscata si moarta, ceea ce o face sa fie mai usor de exfoliat.