Radio Simplu

10 comportamente pe care le poate avea DOAR un bărbat îndrăgostit cu adevărat. La ce trebuie să fii atentă

Un bărbat care își dorește o relație serioasă cu tine, până la adânci bătrâneți, îți dă indicii care nu înșală. Dacă, din cele prezentate mai jos, observi măcar jumătate la partenerul tău… e semn că s-a îndrăgostit.

1. Ți-o spune din priviri

Privirea e oglinda care nu înșală. Când te vede apărând într-o încăpere,când dansați împreună,când te aude vorbind,îi vei remarca în ochi acea scânteiere care îți transmite,fără dubiu,că ești frumoasă,că îi place să fie în compania ta.

Privirea aceea transmite o bogăție de emoții și de intenții – un amestec de dorință,tandrețe,atenție și complicitate. Ba chiar și un pic de spaimă – pentru că e posibil ca el să fie copleșit de toate aceste sentimente pe care i le inspiri și să se teamă că te va pierde.

2. Te pune în valoare

Vei constata că, ori de câte ori ești alături de el,partenerul tău încerca să te pună în valoare,ca pe ceva de care e extrem de mândru. Se bucură de succesele tale,se laudă cu ele. Toată lumea trebuie să afle cât ești de frumoasă,de deșteaptă,de inspirată etc.

Te susține în tot ceea ce faci,îți subliniază părțile bune-și,când îi confirmi,încă o dată,așteptările,îi suprinzi privirile admirative și încurajatoare.

3. Te acceptă așa cum ești

A fi îndrăgostit nu înseamnă însă a vedea totul în roz. Dacă te iubește,te va accepta așa cum ești,cu calități și defecte. Va încerca,poate,să te schimbe pe ici,pe colo – dar nu te va părăsi dacă tentativele lui eșuează.

4. Îți face loc în viața lui

Atenția specială pe care ți-o acordă reiese și din eforturile pe care le face ca să te includă în viața lui. Te prezintă familiei,prietenilor,face totul ca să te simți bine la el acasă sau alături de cei apropiați. Ai mereu un loc fruntaș în agenda lui,chiar dacă e ocupat.

5. Știe să te asculte

Este capabil,uneori,să-și pună dorințele pe planul doi,și să dea prioritate dorințelor tale. Știe să te asculte și încearcă să te înțeleagă. Când aveți păreri opuse,preferă să pună în balanță ambele variante și să facă compromisuri. Un bărbat îndrăgostit e capabil să renunțe la multe lucruri doar ca să-ți facă plăcere.

6. Te ajută să-ți rezolvi problemele

Problemele tale sunt și problemele lui-și încearcă să le găsească o rezolvare alături de tine. E gata să te țină de mână,ca să traversați împreună furtuna. Se oferă să te ajute inclusiv din punct de vedere financiar.

7. Are răbdare

În general,bărbații nu sunt ași la capitolul răbdare. El,îndrăgostitul,găsește însă resursele să te aștepte. Locuiți în orașe diferite,ai prea puțin timp liber,ești în plină acțiune de divorț… pentru un îndrăgostit,timpul și distanța nu au mare importanță,atâta timp cât speră într-un final fericit.

8. Îți face viața mai frumoasă

Își redă încrederea în tine,te face să te vezi în altă lumină. Îți face viața mai veselă și mai frumoasă,prin micile gesturi și atenții,prin cuvintele calde de care ai atâta nevoie. Îți dă un sentiment de siguranță.

9. Se interesează de cei pe care-i iubești

Iubirea pentru tine se extinde și asupra celor din jurul tău. E binevoitor cu prietenii tăi,chiar dacă nu îi sunt întotdeauna pe plac. Încearcă să câștige bunăvoința părinților tăi și eventualilor copii dintr-o căsătorie anterioară. E gata mereu să le dea o mână de ajutor.

10. Se implică în gospodărie

Dacă v-ați mutat împreună și îl vezi meșterind prin vasă și făcând planuri elaborate de reamenajare,înseamnă că e gata de un angajament pe termen lung alături de tine.