Radio Simplu

Zanni, castigătorul Survivor All Stars, dezvăluiri dureroase. Artistul nu vrea să mai audă de femeia care l-a crescut: „Nici un semn de recunoștință nu am pentru…”

Zanni, dezvăluiri dureroase din copilărie. A luptat, a rezistat și a câștigat Survivor All Stars, dar si Survivor România 2021. Zannidache este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar povestea lui de viață i-a emoționant pe mulți români. Recent, cântărețul a dezvăluit că nu vrea să mai audă de femeia care l-a crescut.

Zanni, dezvăluiri dureroase. Artistul nu vrea să mai audă de femeia care l-a crescut: „Nici un semn de recunoștință nu am pentru…” Zanni, dezvăluiri dureroase. Zannidache este fără doar și poate o fire sinceră și extrem de directă. Artistul nu ezită să spună adevărul pe nume și nu se ferește să își exprime punctul de vedere. De când a câștigat Survivor România, cântărețul este mult mai activ pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața lui. De această dată, Zanni le-a pus o întrebare surprinzătoare internauților.

Artistul i-a întrebat ”De ce țara asta este o infecție ordinară? De ce?”. Ulterior, răspunsurile nu au întârziat să apără, iar printre mesaje primite, Zannidache a fost și un mesaj legat de femeia care l-a crescut până la adolescență. Cu toate că mulți se așteptau să reia legătura cu ea, Zanni nu a făcut acest lucru. Cântărețul susține că nu are niciun sentiment de recunoștință pentru ea, considerând că ea doar și-a făcut treaba.
Mai mult, fostul Faimos este de părere că cei care merită recunoștință adevărată din partea lui sunt doar oamenii, care l-au ajutat sincer.

Pe contul lui de Instagram, Zanni a vorbit despre faptul că el s-a luptat să supraviețuiască. ”Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută, pentru că asta este sarcina sau treaba lor. Recunoștința adevărată de la mine este pentru oamenii care mă ajută pentru că ei cred în mine. Ai încercat-o. Uneori, dar doar uneori, este greu să-ți dai seama dacă cei care te ajută, te ajută doar pentru că au și ei de câștigat din treaba asta sau te ajută pentru că sunt conștienți că ajutorul lor te ajută pe tine să devii cine ești cu adevărat”, a spus Zanni pe rețelele de socializare.

Zannidache, despre copilăria sa la orfelinat

Zanni a avut o copilărie dificilă, iar lipsurile din perioada fragedă a copilăriei a jucat un rol important pentru tânărul în vârstă de 23 de ani. În timpul participării sale la Survivor România, Zanni a declarat că este obișnuit cu lipsa de mâncare. Încă de la începutul competiției, Zanni a mărturisit că este obișnuit cu lipsa de mâncare.

 

„Mi-am dorit experiență ‘Survivor România’, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost ‘Survivor’, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor’. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a declarat Zanni, Spre surprinderea unora, Zanni a reușit să-și depășească condiția. De profesie este cântăreț, iar în ultimii ani a apărut în mai multe emisiuni TV, printre care și „Bravo, ai stil!” și „Chefi la cuțite”.

Ce a făcut Zanni cu banii câștigați la Survivor 2021

Marele premiu de 250.000 de lei a reprezentat pentru Zanni o oportunitate de a-și îndeplini visurile și de a-și îmbunătăți viața, dar și pe cea a celor apropiați. O mare parte din bani a fost investită în educație și dezvoltarea personală. Zanni și-a dorit dintotdeauna să avanseze în carieră și să își extindă cunoștințele, așa că a urmat diverse cursuri de perfecționare. A investit în cursuri de tatuaj și de DJ, pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și urma pasiunile. Contactul cu lumea artistică și dorința de a crea i-au oferit lui Zanni motivația necesară pentru a investi în educația sa continuă. Zanni nu a uitat de unde a plecat și a decis să împartă succesul său cu cei care l-au sprijinit de-a lungul anilor. O parte din bani a fost direcționată către sprijinirea familiei sale și a celor apropiați, inclusiv a mamei sale adoptive, „Mama Teo”, căreia i-a arătat recunoștința pentru sprijinul oferit în anii dificili.