Radio Simplu

Te lasă fără cuvinte! 14 imagini la care trebuie să te uiţi de mai multe ori ca să te asiguri că nu te înşală privirea

1. La prima vedere pare o veveriţă uriaşă, dar, de fapt, e doar o mică veveriţă aşezată pe acoperiş care nu are nicio treabă cu maşina parcată. Pare interesată doar să pozeze.

 

2. Această poză îţi taie respiraţia. Seamănă cu intrarea către un univers subacvatic. În realitate, e doar o cascadă subacvatică.

 

3. În poză este o focă mică şi drăguţă care a pornit la drum călare pe un pix. La prima vedere aşa pare, dar în realitate este un banal cartof.

 

4. Nu e niciun urs panda în fotografia de mai jos. E doar o altă iluzie optică pe care ne-o oferă cu generozitate natura.

 

5. Nu e uşor să-ţi dai seama ce se întâmplă in imaginea de mai jos. Cele două case însă par să se privească foarte atent una pe alta. E suficient să te uiţi la acoperişul lor ca să înţelegi ce se petrece.

 

6. E greu de spus dacă în imaginea de mai jos e un crocodil, o broască ţestoasă sau e doar o statuie cu cele două animale.

 

 

7. Atunci când faci poza potrivită la momentul potrivit obţii efectul înspăimântător de mai jos. Poţi să juri că se îndreaptă spre tine o corabie uriaşă de piraţi. E doar un zmeu, de fapt.

 

8. Dacă priveşti cu atenţie imaginea de mai jos şi în funcţie de genul de persoană, vei observa că duna de zăpadă e extrem de atractivă. Are o mulţime de curbe şi tot ceea ce are nevoie.

 

9. Ai impresia că mai jos ar fi două imagini, dar lucrurile se rezumă doar la o perspectivă genială şi la poziţia ideală în care se găsesc bătrânica şi câinele din poză.

 

10. Tatuajele sunt o adevărată operă de artă. Dacă aveaţi îndoieli până acum, tot ce trebuie să faceţi este să priviţi imaginea de mai jos. Are o iluzie optică tatuată pe corp care probabil atrage atenţia multor curioşi.

 

11. Dacă crezi în OZN-uri e posibil să fii convins o perioadă că imaginea de mia jos e autentică. Dacă priveşti mai atent, vei observa însă că e doar portiera unei maşini.

 

12. Ce simpatic e micul panda din imaginea de mai jos. Pisica este şi ea foarte adorabilă. Păcat că nu există niciun panda în imagine şi e doar corpul unei pisici.

 

13. Poţi să juri că în spatele acestor feţe zâmbitoare se ascunde un personaj desprins din filmele Star Wars. De fapt, este doar părul unei doamne întoarse cu spatele.

 

14. Ai grijă dacă ai dalmaţieni şi vine iarna. Dacă nu-i ţii aproape e posibil să-i pierzi. Poate crezi că această descriere nu are nicio legătură cu poza de mai jos. Dacă priveşti mai cu atenţie, vei descoperi că cele spuse înainte au foarte mult sens.

loading...

Add comment