Radio Simplu

9 invenţii bizare, dar geniale, fără de care viaţa noastră n-ar mai fi niciodată la fel

1. Umbrela e o creaţie genială care ne ajută să nu ne udăm atunci când plouă. Apare o problemă atunci când nu mai ai nevoie de ea şi e udă toată. De aceea s-a inventat umbrela care se transformă într-o poşetă mică şi uscată.

 

2. Multe persoane încearcă să îşi păstreze dulapul în ordine, dar nu reşesc niciodată şi lucrurile ajung aruncate prin toate părţile. Acest dulap arată clar unde trebuie să fie pus fiecare articol vestimentar ca să nu mai apară probleme.

 

3. Există persoane care nu pot sta despărţite de telefonul lor. Chiar şi în situaţii importante, trebuie să le verifice sau să le cureţe. Căptuşeala acestei cravate e făcută din microfibre. Astfel, poţi să cureţi ecranul telefonului tău în mod discret, chiar şi în timpul unei şedinţe.

 

4. Multe persoane aleg să mănânce sănătos şi de aceea consumă doar albuşul oului. Câteodată, poate fi extrem de greu să separi gălbenuşul de albuş, aşa că acest separator în formă de peşte te va scuti de mizeria care e posibil să se facă pe masa din bucătărie.

5. Dacă plouă e o idee proastă să te aşezi pe o bancă. Te vei uda imediat pe haine. Acest lucru nu se întâmplă cu aceste bănci speciale, care se pot roti pe partea uscată atunci când plouă.

 

 

6. De obicei, atunci când facem duş, oglinda şi geamul se aburesc. În acest caz, trebuie să aştepţi ceva timp până când să te poţi admira din nou în oglindă. Cu acest curăţător de geamuri, după câteva mişcări, poţi să te vezi din nou în oglindă.

 

7. Aceasta este o problemă cu care se confruntă o mulţime de persoane atunci când încearcă să mănânce spaghetele cu furculiţa. De aceea, furculiţa vârtej, ale căror picioruşe sunt deja spiralate, vom putea mânca cu uşurinţă tăiţei şi pastele.

 

8. Dacă ţi-ai dorit vreodată să ai un aspect dur şi în acelaşi timp să arăţi bine atunci când deschizi o sticlă, atunci trebuie să încerci inelul acesta. Aşează degetul peste gura sticlei şi deschide capacul dintr-o singură mişcare. Deschizătorul va fi mereu ascuns sub deget, aşa că nu-l va observa nimeni.

 

9. Se întâmplă de multe ori să comandăm pizza şi să nu fie tăiată în întregime. În încercările tale disperate de a tăia feliile egale, o persoană va avea o felie mai mare decât cealaltă. Pentru acest lucru sunt foarte utile foarfecele de pizza. Datorită dimensiunii lor, fiecare va primi o porţie egală de pizza.

 

 

10. În imagine este o ceapă, dar se poate folosi pentru o mulţime de alte lucruri. Mecanismul ţine ceapa nemişcată pentru a putea fi tăiată fără probleme. Astfel, nu trebuie să-ţi faci griji că te vei tăia la deget.

 

loading...

Add comment