Radio Simplu

Vei trăi o poveste de dragoste fără sfârșit! – 8 semne că vei avea o relație de cuplu longevivă

La începutul unei relații, lucrurile sunt palpitante, faceți schimb de mesaje, vă întâlniți și simțiți fluturi în stomac de fiecare dată și nu reușiți să stați deloc despărțiți. Fiecare cuplu își dorește ca atmosfera romantică să dureze o veșnicie. Experții spun că există semne care îți arată că vei avea o relație de lungă durată. Iată 8 dintre ele:

 

1. Vă distrați chiar și atunci când nu faceți nimic

Dacă vă simți confortabil unul cu altul în fiecare zi atunci e clar că aveți o relație fericită. Înseamnă că nu vă simțiți stânjeniți, ciudat sau agitați atunci când stați împreună fără să faceți ceva special.

 

2. Certurile voastre vă ajută să vă faceți critică constructivă

Apar certuri în orice relație. E foarte evident atunci când o ceartă scapă de sub control, iar partenerii ajung să se mintă reciproc și să dea vina unul pe celălalt. Dacă reveniți la sentimente mai bune după ceartă, iar relația voastră se solidfică, vă aflați pe drumul cel bun.

 

3. Vă sprijiniți reciproc

Toate relațiile trec prin momente dificile. E nevoie de o mulțime de sacrificii și trebuie să fiți de acord că nu aveți mereu aceleași viziuni ca să puteți trece cu bine de momentele grele și să vă bucurați de clipele fericite care urmează. Scopul este să treceți peste probleme împreună.

 

4. Prietenii partenerului tău sunt și prietenii tăi

Studii recente arată importanța ca prietenul tău să se simtă bine în compania prietenilor tăi, ca să puteți forma o legătură mai puternică între voi. Vă veți accepta mai ușor unul pe celălalt și veți fi mai apropiați. Partenerii se privesc unul pe altul cu alți ochi în urma unei astfel de interacțiuni.

 

5. Vă sărutați des

Săruturile sunt cele care fac diferența atunci când vine vorba de o relație romantică. Odată cu trecerea timpului într-o relație, importanța sărutului crește din ce în ce mai mult. Un sărut poate transmite o mulțime de mesaje. Conform cercetătorilor, cu cât vă sărutați mai frecvent, cu atât veți avea o relație mai fericită.

 

6. Vă faceți reciproc să râdeți

Râsul este un factor extrem de important în orice relație. Vă ajută să scăpați de singurătate, depresie, stres, vă face să vă simțiți fericiți și îmbunătățește sistemul imunitar. Ceea ce este mai important e că râsul îi aduce împreună pe oameni.

 

7. Nu aveți un comportament manipulant

Cuplurile solide au mereu un comportament matur și se sprijină reciproc. Nu e nevoie să apeleze la jocuri imature și la manipularea partenerului. Relațiile sănătoase durează atâta timp cât persoanele implicate se gândesc doar la binele partenerului și a relației lor.

 

8. Partenerul tău te face o persoană mai bună

Nu e nevoie să te schimbi pentru partenerul tău și nici să-l obligi pe el să se schimbe. Cu toate acestea, poți să-ți motivezi partenerul să se dezvolte ca persoană și să crești și tu alături de el.

Add comment