Radio Simplu

Vedete care au fost arestate și au petrecut timp în închisoare!

Unii oameni trăiesc cu impresia că dacă sunt extrem de bogați îşi pot permite să facă absolut orice şi că au dreptul să se creadă mai presus de lege. Chiar dacă asta poate să fie adevărat doar într-o anumită măsură sau în anumite ţări, iată că în Statele Unite ale Americii autorităţile încearcă să dea un exemplu, arestând persoanele care au greşit în faţa legii.

În cazul în care aveaţi impresia că acestea nu au ajuns în puşcărie, atunci iată că totul este posibil.

Deşi pentru noi viaţa acestora este perfectă, iată că un astfel de mediu poate să te conducă spre foarte multe dintre contextele în care activităţile ilegale sunt chiar în faţa ta. Fie că este vorba despre alcool sau despre alte substanţe interzise, vedetele se regăsesc în situaţia de a fi arestate destul de des.

Unele dintre acestea nici nu îşi dau seama că întrec măsura atât de tare, cel mai probabil că simt că este momentul lor de glorie atunci când sunt arestaţi şi cel puţin zece papparazi îi aşteaptă la uşa clubului, sau la ușa secţiei de poliţie.

Iată că aşa s-au născut unele dintre cele mai căutate fotografii, cele în care celebrităţile sunt arestate şi conduse de poliţişti în maşină. Lumea este fascinată de ideea că aceste vedete nu sunt de neatins şi că fie că eşti un om de rând, fie că eşti o actriţă extrem de cunoscută, legea se aplică pentru toată lumea la fel.

Iată care sunt câteva dintre cele mai cunoscute vedete care au ajuns să fie arestate şi chiar au petrecut timp în închisoare:

1. Mark Wahlberg – acesta a servit 45 de zile din cele trei luni de închisoare la care a fost condamnat. Acesta avea 16 ani atunci când a atacat doi vietnamezi în timp ce voia să jefuiască un magazin, din punctul de vedere al unui ziar din New York. Actorul a recunoscut că era sub influenţa drogurilor atunci când a făcut asta.

Acesta şi-a cerut scuze în public pentru ceea ce a făcut de-abia în 2014 şi Wahlberg a susţinut că şi-ar dori să facă asta faţă în faţă, dacă ar avea posibilitatea să se întâlnească cu cele două victime.

2. Robert Downey, Jr. – cu mult înainte să îmbrace costumul Iron Man, aceasta a avut o viaţă destul de dură. Robert  a stat în închisoare pentru posesie de droguri timp de 5 ani. Aceasta nu a trecut testul anti drog în 1999, ceea ce i-a prelungit şăderea cu trei ani şi a fost trimis într-un centru de reabilitare din California.

A fost eliberat după 12 luni de către un judecător, dar dependenţa sa a durat mult timp după asta. Soţia sa recentă, Susan Levin, este cea care l-a inspirat să renunţe. Înainte să se căsătorească în 2005, Levin l-a ajutat să se cureţe şi de atunci aşa a rămas.

3. Lil’ Kim – În 2005, aceasta a fost condamnată la un an şi o zi de închisoare pentru trei capede de sperjur şi unul de conspiraţie. În 2006,  fix la un an şi o zi, aceasta a fost eliberată.

4. Jane Fonda – starul a fost arestat în 19670 într-un aeroport din Cleveland pentru posesie de droguri, dar ceea ce aceasta deţinea nu erau droguri, erau vitamine. Jane era un activist politic cunoscut în decada anilor 70 şi se opunea Războiului din Vietnam.

Fonda tocmai se întorcea de la o întrunire din Canada atunci când a fost arestată pe nedrept pentru vitaminele din geantă sa. Într-o postare de pe blogul acesteia, Jane a spus că a fost arestată pentru că administraţia Nixon voia să îi oprească avântul activist.

Fonda a fost eliberată pe cauţiune o lună mai târziu și după ce fiecare pastilă în parte a fost testată într-un laborator, acuzaţiile au fost retrase şi într-un colţ al hârtiei scria că pastilele acesteia nu erau sub nicio formă droguri, ci erau vitamine.

5. Martha Stewart – arestul acesteia a fost atât de şocant încât a devenit absolut legendar. Aceasta a ajuns la o închisoare de femei din West Virginia în 2004 şi a rămas acolo timp de cinci luni.

După acest timp, Martha Stewart a mai petrecut încă cinci luni în arest la domiciliu, şi doi ani cu suspendare. Aceasta a spus despre timpul petrecut după gratii că „Te poate distruge! Din fericire, eu am o constituţie sănătoasă, aşa că nu am suferit din acest punct de vedere.”

Redactia

Add comment