Radio Simplu

Topul celor mai doriți bărbați din toată lumea conform preferințelor femeilor

Fiecare femeie visează să se întâlnească cu un bărbat cu care se va potrivi. Și dacă până acum nu ai reușit să găsești un astfel de om, atunci poate că este timpul să te gândești să te muți. Ca să te ajut să-l găsești pe ales, am întocmit pentru tine o listă cu țările în care trăiesc cei mai râvniți bărbați din lume.

1. Blonzii se găsesc în Suedia, Norvegia, Finlanda
Începând din copilărie, toate fetele au visat la ceva de genul: “Vreau un bărbat blond, ca să avem copii blonzi frumoși cu ochi albaștri!” Dacă, după ani de zile, acest gând nu te lasă, atunci este timpul să îți cumperi o haină și niște cizme de blană pentru a-ți satisface visul în țările scandinave – Suedia, Norvegia sau Finlanda. Majoritatea bărbaților sunt blonzi cu ochi albaștri – așa cum ai visat tu.

2. Bruneții se găsesc în Spania, Portugalia, Italia
Iubitoarelor de bruneți sunt mai norocoase, deoarece bărbații cu părul negru predomină aproape în întreaga Europă. De exemplu, în partea de nord și centru există mai mulți bărbați cu păr șaten, iar cei cu păr bogat și negru trăiesc în țări ca Spania, Portugalia și Italia.

3. Romanticii se găsesc în Brazilia
Vrei flori, plimbări sub clar de lună și surprize fără motiv? Bine ai venit la Rio! Cu brazilienii, vei avea parte de dansuri incendiare și vei pluti în oceanul romantic, pentru că ei au romantismul în sânge! Deci, nu uita sa iei cea mai buna rochie când mergi să cuceresti inima “alesului”.

4. Sportivii se găsesc în Australia
Orice femeie dorește să se simtă protejată lângă bărbatul ei și, bineînțeles, forma fizică joacă un rol semnificativ. Cei mai sportivi sunt bărbații din Australia. Sportul este o parte integrantă a vieții australienilor, în mod special datorită climei calde. Australienii ies adesea învingători în sporturi precum cricket, rugby și baschet.

5. Deștepții se găsesc în Singapore
Cele care preferă oameni cu studii superioare, cu care se poate discuta seara, de exemplu, teorema lui Fermat, ar trebui să meargă în Singapore. În această țară asiatică, încă din copilărie, o atenție deosebită a fost acordată educației și dezvoltării creativității și a înțelegerii. În Singapore, nivelul mediu IQ este de 103 unități.

6. Bogații se găsesc în Marea Britanie
Proverbul “Cu omul drag paradis și într-o colibă” nu îți provoacă un entuziasm deosebit? Nu e o problemă! Cere urgent o viză în Regatul Unit. La Londra au fost înregistrați cei mai mulți miliardari – peste 350 de mii. Deci, dacă ploile constante și ceața din Londra nu te înspăimântă, atunci mergi mai departe, în căutarea partenerului tău!

7. Veselii se găsesc în America
Bărbații cu un simț bine dezvoltat al umorului au fost mereu foarte populari în rândul femeilor. Și nu este surprinzător, pentru că întotdeauna ajungem la persoane care sunt asociate cu emoții pozitive. Dacă vrei un bărbat, care să te înveselească chiar și în cel mai trist moment, atunci America este țara ta. Aici se găsește cel mai mare număr de comedianți și  stand-up-eri.
 

loading...

Add comment