Radio Simplu

Tori Spelling a ajuns să doarmă în moteluri și rulote alături de copiii ei. Când era mică, stătea într-o vilă de 165 de milioane $

Tori Spelling a ajuns să doarmă într-o rulotă, într-un camping din California, după ce a petrecut mai multe zile, alături de cei cinci copii ai ei, la un motel de 100 de dolari pe noapte. Totul vine pe seama problemelor din mariaj, pe care ea nu le recunoaște, însă, spunând că a fost nevoită să se mută din cauză că în casa familiei este foarte mult mucegai. Nici urmă de soțul ei, însă.

Vedeta de 50 de ani a fost pozată cu copiii ei cu vârste între șase și 16 ani, în campingul de rulote, o alegere diametral opusă de viața cu care atât ea, cât și cei mici au fost obișnuiți dintotdeauna. Tori a copilărit într-o vilă impunătoare, în valoare de 165 de milioane de dolari, asemănată cu un castel din Franța, fiind super răsfățată de tatăl ei, mogulul tv Aaron Spelling.În imaginile surprinse de paparazzi, Tori și copiii ei sunt văzuți când opresc într-un camping și încep să descarce mai multe obiecte, printre care scaune și mese pliabile. Au pus chiar și haine la uscat pe câteva umerașe, iar actrița din „Beverly Hills, 90210” și fiica ei cea mare au mers la supermarket pentru a lua alimente pentru cină, scriu cei de la Daily Mail.

La un moment dat, Spelling apare agitată și își ceartă copiii pentru că s-au apropiat prea mult de râpa din apropiere. Nici urmă de soțul ei, însă, de care s-ar fi separat deja.

Luna trecută, când Tori și copiii au stat la un motel ieftin din L.A., vedeta a spus că au trebuit să se mute din cauză că în casa lor era foarte mult mucegai și trebuia curățată. 
Soțul infidel al lui Tori Spelling, 100% pregătit să divorțeze
După ani întregi de suișuri și coborâșuri, mariajul dintre Tori Spelling, cunoscută publicului din România mai ales pentru rolul Donnei din „Beverly Hills, 90210”, și soțul ei, actorul Dean McDermott, pare că a ajuns la sfârșit.

Dean a anunțat divorțul printr-o postare pe Instagram, pe care a șters-o însă. Nu și-a șters din minte, totuși, ideea categorică a separării de mama celor cinci copii ai săi.

“Dean vrea 100% să iasă din acest mariaj. A șters postarea pentru că i-a cerut Tori, dar își face bagajele și este 100% serios în legătură cu asta. Nu mai poate suporta, i-a spus că i-a ajuns”, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Deocamdată, McDermott nu s-a mutat din domiciliul conjugal din motive financiare. Încă își caută un apartament pe care să și-l permită.